Redakcja 09.04.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Redakcjo ja bardzo dziekuje, ale prowadze prenumerate miesiecznika Murator To wyślemy na wskazany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dane do przekazania darowizny:SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010W tytule przelewu też należy koniecznie podać imię i nazwisko: Dominika Kosek. Dane do rozliczenia pit:KRS: 0000308316Prosimy koniecznie pamiętać o uzupełnieniu rubryki cel szczegółowy 1%: Dominika Kosek K/204 _____________Dane Fundacji:FUNDACJA „ZŁOTOWIANKA”ul. Widokowa 1, 77-400 Złotówmobile: 519 723 793, 512 977 766Numer konta Fundacji: SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010NIP: 767-165-65-24, REGON: 300875953, KRS: 0000308316www.fundacjazlotowianka.pl, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ja sie ciesze ze moglam po raz kolejny wziac udzial w forumowej aukcji. :wiggle:specjalnie nastawilam sobie budzik, by nie przegapic finalu rece mi drza bo komputer sie zawiesza i myslalam, ze nie dam rady sie zalogowac podobnie jak artix1 Tego mojego komputra już trzymałem nad głową ale się opanowałem w ostatnim momencie . Podczas urlopu, kolega go reanimuje, powinno pomóc, bo mi kiedyś nerwy puszczą . Jutro żonka z radością zrobi przelew kaski na konto fundacji. Podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Kochani, bardzo proszę o pozostawienie na pw. Waszych adresów do przesyłki, tak aby jutro można było wysłać. Trzeba dać szansę naszej poczcie aby się wyrobiła do Świąt. Jeszcze raz, bardzo, bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Zaszczytem jest być wśród Was którzy zawsze jesteście gotowy do pomocy i dzielenia się Serem z innymi. Dominiko kochana, budź się, szybko wracaj do zdrowia, do domku, do szkoły, do wszystkiego i wszystkich którzy na Ciebie czekają! Adresik poszedl na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuje wszystkim:D Z uznaniem patrzę na prace dzieci dla dziecka,a debiutanci -dwaj Frankowie-cymes:)Poproszę o adresy Edyta M i bogusław:) Dominiko,budź Się ,dziecko!Wracaj do Swoich spraw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Tego mojego komputra już trzymałem nad głową ale się opanowałem w ostatnim momencie . Podczas urlopu, kolega go reanimuje, powinno pomóc, bo mi kiedyś nerwy puszczą . Jutro żonka z radością zrobi przelew kaski na konto fundacji. Podziękować artix1 bedzie szansa jeszcze w grudniu prowadzimy aukcje dla Dzieciaczkow z Ogniska Marymont cudowne prace wystawiaja Oni oraz jak zwykle nasze wspaniale forumowe grono dobroczyncow juz teraz Ciebie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuje wszystkim:D Z uznaniem patrzę na prace dzieci dla dziecka,a debiutanci -dwaj Frankowie-cymes:)Poproszę o adresy Edyta M i bogusław:) Dominiko,budź Się ,dziecko!Wracaj do Swoich spraw! Juz wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Jagoda51 poprosze adresik do wysylki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 artix1 bedzie szansa jeszcze w grudniu prowadzimy aukcje dla Dzieciaczkow z Ogniska Marymont cudowne prace wystawiaja Oni oraz jak zwykle nasze wspaniale forumowe grono dobroczyncow juz teraz Ciebie zapraszamy Z radością się przyłączę, może do tego czasu znajdę tę moją puszkę z kaską, com ją gdzieś zakopał, a jak nie, to kredytowo polecę . Oświećcie mnie gdzie wysłać mój ściśle tajny adres w sprawie pięknego koszyczka Wielkanocnego nr.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Edytko dziękuję baaaaaaaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Tego mojego komputra już trzymałem nad głową ale się opanowałem w ostatnim momencie . Podczas urlopu, kolega go reanimuje, powinno pomóc, bo mi kiedyś nerwy puszczą . Jutro żonka z radością zrobi przelew kaski na konto fundacji. Podziękować Ja ze swoim mam ochote zrobic to samo..... Rano (yhe yhe w poludnie bardziej) przeprowadze reanimacje komputera i zrobie przelew... teraz niestety musze powoli szykowac sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Z radością się przyłączę, może do tego czasu znajdę tę moją puszkę z kaską, com ją gdzieś zakopał, a jak nie, to kredytowo polecę . Oświećcie mnie gdzie wysłać mój ściśle tajny adres w sprawie pięknego koszyczka Wielkanocnego nr.5? Adresy wylicytowanych rzeczy, od pozostalych osob, wysylamy na ich adresy prywatne na fm. Na stronie rzeczy do licytacji jest napisane co kto wystawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.04.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Z ważnych powodów rodzinnych (chorpba poważna kogoś z bliskiej rodziny) nie pozwoliły mi być dzisiaj o 22-tej godzinie. Niemniej, dziękuję wszystkim darczyńcom, licytującym, współprowadzącym. To miło być wśród Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 anSi kochana, szybkiego powrotu do zdrowia dla bliskiego członka Twojej Rodziny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Edytko dziękuję baaaaaaaardzo! Zelciu to ja dziekuje , ciesze ze bede miala tak piekne pisanki w domku zrobione przez Ciebie , juz nawet maja swoje miejsce na stole wsrod wielkanocnych potraw wlozone do slicznej bialej miseczki w ksztalcie polowki jajeczka ( masz taka sama z tego co wiem ) . Beda sie pieknie prezentowaly i zawsze przypominaly mi o Tobie i Twoim PRZEOGROMNYM SERDUSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Z ważnych powodów rodzinnych (chorpba poważna kogoś z bliskiej rodziny) nie pozwoliły mi być dzisiaj o 22-tej godzinie. Niemniej, dziękuję wszystkim darczyńcom, licytującym, współprowadzącym. To miło być wśród Was Usciski dla Ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia dla bliskiej Twemu sercu osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.04.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Ja ze swoim mam ochote zrobic to samo..... Rano (yhe yhe w poludnie bardziej) przeprowadze reanimacje komputera i zrobie przelew... teraz niestety musze powoli szykowac sie do pracy O tej porze.....na motorze....w taki deszcz...a Ty chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.04.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Z radością się przyłączę, może do tego czasu znajdę tę moją puszkę z kaską, com ją gdzieś zakopał, a jak nie, to kredytowo polecę . Oświećcie mnie gdzie wysłać mój ściśle tajny adres w sprawie pięknego koszyczka Wielkanocnego nr.5? Swietny Gosc z Ciebie wiec chetnie powalcze z Toba przy okazji nastepnej licytacji , swietnie ze sie u nas pojawiles TAKICH OSOB WIECEJ NAM TRZEBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.04.2017 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Swietny Gosc z Ciebie wiec chetnie powalcze z Toba przy okazji nastepnej licytacji , swietnie ze sie u nas pojawiles TAKICH OSOB WIECEJ NAM TRZEBA To prawda...artix1- to objawienie TEJ licytacji. Takich nam tu trzeba. Dziękujemy i ...podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.04.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Adresy wylicytowanych rzeczy, od pozostalych osob, wysylamy na ich adresy prywatne na fm.Na stronie rzeczy do licytacji jest napisane co kto wystawil Już ogarnąłem temat, dzięki. O tej godzinie szykujesz się do pracy? Mamma Mia straszliwości, nocki wyprawiam tylko w delegacji i to nie za długo, bo mi zegar biologiczny zaczyna strajkować, nad ranem wyglądam zazwyczaj jak zombie . Spokojnej nocki w takim razie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts