Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

Swietny Gosc z Ciebie wiec chetnie powalcze z Toba przy okazji nastepnej licytacji b040.gif , swietnie ze sie u nas pojawiles TAKICH OSOB WIECEJ NAM TRZEBA :)
Przyjmuje wyzwanie. Następnym razem pójdziemy już na noże...takie plastikowe... turystyczne znaczy :D. Świetna zabawa z Wami, miło i sympatycznie i jakoś lżej na duszy się zrobiło. Trzeba sobie w miarę możliwości pomagać, bo kiedyś być może, takowej pomocy sami możemy potrzebować. Odpukać w niemalowane, ale życie płata różne figle. Niech moc będzie z nami wszystkimi :bye:

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyjmuje wyzwanie. Następnym razem pójdziemy już na noże...takie plastikowe... turystyczne znaczy :D. Świetna zabawa z Wami, miło i sympatycznie i jakoś lżej na duszy się zrobiło. Trzeba sobie w miarę możliwości pomagać, bo kiedyś być może, takowej pomocy sami możemy potrzebować. Odpukać w niemalowane, ale życie płata różne figle. Niech moc będzie z nami wszystkimi :bye:

Juz zaczynam cwiczyc a010.gif

W takim świetnym towarzystwie, portfel sam się otwiera. U mnie miała być dodatkowo ta nieszczęsna zgubiona puszka, ale jakoś dałem radę :D

Spoko jak powiesz gdzie mieszkasz to pomoge puszki szukac f015.gif

Juz zaczynam cwiczyc a010.gifSpoko jak powiesz gdzie mieszkasz to pomoge puszki szukac f015.gif
Do grudnia podejrzewam, że będę miał już co najmniej 5 DAN w szermierce nożykami plastikowymi, także łatwo ze mną nie będzie :). Jeszcze trochę pogrzebię szpadelkiem w tutejszym lesie, a niedługo zostanę deportowany za niszczenie miejscowej flory. Nie będę Cię mieszał w ten średnio legalny proceder :D.

Kosiu31-zrobię Ci kłopot-wyslij "moje" Jajko Wielkanocne numer 1 - wysokość 20 cm do Dominiki,do kliniki BUDZIK,zechcesz?

Oj, Prababko, ubiegłaś mnie:D

Bo mnie olśniło, że nasz Franek K.- wschodząca gwiazda malarstwa - stworzył swoja dzieło dla dziewczynki w szpitalu, żeby miała kolorowo. I choć serce chciałoby "Wspaniały Zachód Słońca" dla siebie, to Dominika jest ważniejsza!

Proszę w takim razie AgnesK, o przesłanie dzieła Franka do kliniki dla Dominiki :yes:

( A ja może kiedyś wylicytuję kolejne dzieło Frania tylko dla siebie :cool: )

Serdeczności dla wszystkich!!!

Dziewczyny, a czy to na pewno tak można do kliniki Budzik wysyłać dla pacjentów?

bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw?

Aha, i proszę napisz czy się zmienił czy dalej ten sam na ul. S?

Edytowane przez Żelka

Dziewczyny, a czy to na pewno tak można do kliniki Budzik wysyłać dla pacjentów?

bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw?

Aha, i proszę napisz czy się zmienił czy dalej ten sam na ul. S?

Na pewno można wysłać do kliniki Budzik w Warszawie, na nazwisko Dominika Kosek. Adres Kliniki Budzik:

aleja Dzieci Polskich 20; 04-730 Warszawa

...bpis ja mam Twój adres, komu jeszcze go przesłać w pw? ...

Oj, Żelko kochana, nic się nie zmieniło ( na ul. So...)

Wyślij adres, proszę, Romanie 101. Dzięki serdeczne :hug:

Oj, najważniejsze - przelew poszedł!

Edytowane przez bpis
przelew poszedł