Redakcja 10.04.2017 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Awaria poczty - programiści pracują. Może więc emailami przesyłać te adresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 10.04.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zaaferowana rozpoczynającą się budową nie zauważyłam że Mmelisa podebrała mi nalewkę Następnym razem będę się bardziej pilnować I mam pytanie - czy mogę wpłacić wylicytowaną przeze mnie kwotę mimo wszystko? Doliczcie te pieniążki dla Dominiki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Żelko, na Spó... to stary adres, teraz jest na So..., powinnaś chyba mieć ten nowy. A jeśli nie, to trudno, najwyżej fanty poczekają do następnej licytacji lub Redakcja może wreszcie coś ruszy w sprawie niemożności pisania na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 O nie, mam ten stary tylko. To nic, też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.04.2017 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zaaferowana rozpoczynającą się budową nie zauważyłam że Mmelisa podebrała mi nalewkę Następnym razem będę się bardziej pilnować I mam pytanie - czy mogę wpłacić wylicytowaną przeze mnie kwotę mimo wszystko? Doliczcie te pieniążki dla Dominiki proszę Bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 10.04.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 O nie, mam ten stary tylko. To nic, też czekam. Żeluś, Redakcja może jeszcze ma mój adres ( aukcja z Ogniska Marymont ), to może przez Redakcję otrzymasz adres?? Miałabyś trochę mniej zamieszania z bieganiem na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Już mam, dzięki! Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 10.04.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Bardzo dziękujemy Super! Przelew wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.04.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Haniu, do kogo wysłać adres? Poproszę prześlij do Kosiu31. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.04.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Bogusław,napisz tu proszę,czy Twój adres sie nie zmienił?Poszłabym na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Haniu do Redakcji przesłałam, bo to chyba Redakcja wysyła. Przynajmniej ja tak zrozumiałam, ale mogłam coś pokręcić. Prababko, też czekam na Pana Bogusława. Też mam adres ale nie wiem czy to ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Bogusław,napisz tu proszę,czy Twój adres sie nie zmienił?Poszłabym na pocztę Boguslaw nie opozniaj z tym adresem bo ja czekam na swoje serwetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Awaria poczty - programiści pracują. Może więc emailami przesyłać te adresy? Jeszcze raz wyslalam na maila , ale chyba poczta FM juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jagoda51 czekam na adres prosze o przeslanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 To dlatego nie moglam wyslac w nocy adresow jedynie na email redakcji dalam rade myslalam, ze to tylko u mnie szwankuje poczta a jednak nie To sie biore do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Niestety dalej sa problemy z wyslaniem adresow.... Redakcjo, a u Was jest ok? To moze moj adres daloby sie wyslac do osob gdzie wygralam fanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Przelew zrobiony. Prosze dopisac do konta jeszcze 60zl Zgapilam sie i nie podbilam Zelkowych jajek:o nastepnym razem to zrobie, wiec badzcie czujni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Mmelisa będzie jeszcze okazja. Ja sobie dziś bardzo miło z Twoją Mamą porozmawiałam. :wiggle:Wiem, że adres taki sam, to podam dalej do kogo trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Mmelisa będzie jeszcze okazja. Ja sobie dziś bardzo miło z Twoją Mamą porozmawiałam. :wiggle:Wiem, że adres taki sam, to podam dalej do kogo trzeba. z moja mama? czy oby na pewno moja? Mam problem z wejsciem nawet na fm (jakikolwiek watek), wiec zeby moc cokolwiek tutaj napisac, musze zrobic "obejscie" na moje posty i klikam by przekierowalo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Bardzo miła Pani, więc, na pewno macie coś wspólnego ze sobą. p.s. Adres wysłany do Niechaj od aniołów, do TAR-ci od nalewki i do AgnesK od ksiażki. Redakcja rządzi resztą, a mówisz, że adres ma, więc, to chyba wszystko. :-*** Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts