TAR 10.04.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 a u mnie wszystko dziala bez problemu z poczta wczoraj mialam klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Bardzo miła Pani, więc, na pewno macie coś wspólnego ze sobą. Dziekuje Zelciu, jestem w szoku bo nic mi o tym nie wiadomo Moze mamcia mysli ze odsypiam jeszcze nocke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu31 10.04.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witajcie ! Bardzo proszę o wysłanie adresów do wysyłek wraz z informacja jakie produkty zostały wylicytowane na adres e-mail [email protected] Jutro nadam kurierem ! Ps. Nie zapomnijcie o przelewach na konto Dominiki Pozdrawiam i czekam na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.04.2017 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zróbcie wreszcie coś z Tą pocztą Wisi mi mail od Nelli od kilku dni próbuję otworzyć i odpisać. Przeleję kwotę dzisiaj wieczorem albo jutro. Specjalne ukłony dla prowadzących licytację za hart ducha i naprawdę pozytywne podejście do świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 10.04.2017 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zróbcie wreszcie coś z Tą pocztą :wtf:Wisi mi mail od Nelli od kilku dni próbuję otworzyć i odpisać. U mnie podobnie, wchodzę na pocztę i nie mogę niczego wpisać w okienek, kiszka stolcowa ogólnie. Fajnie, że kosiu31 podał email, bo nie mogę wysyłać wiadomości forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.04.2017 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zaaferowana rozpoczynającą się budową nie zauważyłam że Mmelisa podebrała mi nalewkę Następnym razem będę się bardziej pilnować I mam pytanie - czy mogę wpłacić wylicytowaną przeze mnie kwotę mimo wszystko? Doliczcie te pieniążki dla Dominiki proszę Jasne, że można. Jaką kwotę dopisać? I oczywiście baaaardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.04.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Przelew zrobiony. Prosze dopisac do konta jeszcze 60zl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.04.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Przelew wysłany, adres do bpis otrzymałam, jutro nadam przesyłkę priorytetem. Dziękuję, za jak zawsze wspaniałą aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.04.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Adres do kosiu31 wysłałam na email, bo niestety z poczty FM podobnie jak inni nie mogę nic wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 10.04.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 I ja poproszę o kontakt od/do forumowiczów, którzy kupili aniołki (Artix, Mmelisa) - nie działa mi forumowa poczta a chciałabym szybko doszyć co trzeba i wysłać przed świętami:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 I ja poproszę o kontakt od/do forumowiczów, którzy kupili aniołki (Artix, Mmelisa) - nie działa mi forumowa poczta a chciałabym szybko doszyć co trzeba i wysłać przed świętami:) [email protected] Juz spiesze skrobać e-mail. Dziekuje za adres bo wciąż problemy z pw. Jak ja sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 10.04.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 I ja poproszę o kontakt od/do forumowiczów, którzy kupili aniołki (Artix, Mmelisa) - nie działa mi forumowa poczta a chciałabym szybko doszyć co trzeba i wysłać przed świętami:) [email protected] Nooo, ja już wysłałem swoje top secret namiary. Dzięki za maila, bo poczta nieboszczka, jeszcze nie zmieniła swojego stanu ducha, oby zmartwychwstała? Przelew niedawno wykonany z centrum dowodzenia, żonka była jak zwykle niezawodna, w razie czego posiadam dowód przelewu . Aniołek nr1 (mój ci on) przepięknej urody, czekam na przesyłkę z niecierpliwością. Dziekować Niechaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.04.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja niestety także nie mogę odczytać wiadomości w skrzynce, Żelko. Bardzo prosze więc o kontakt na adres mailowy Redakcję, Mmelisę i bpis (chyba, że Ty, Żelko, przyślesz mi namiar na bpis)chyba, że ti namiary, abym mogła wysłac wylicytowane przedmioty Świetna akcja, szacun dla Prowadzących :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2017 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 AgnesK możesz podać adres e-mail tutaj? Bo ja niestety nie znam, chyba ze Zelka zna to moze moje dane do wysyłki podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.04.2017 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zelciu dziekuje za adresik do Jagody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.04.2017 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 AgnesK możesz podać adres e-mail tutaj? Bo ja niestety nie znam, chyba ze Zelka zna to moze moje dane do wysyłki podac Zelcia zna i pewnie juz podala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 11.04.2017 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jasne, że można. Jaką kwotę dopisać? I oczywiście baaaardzo dziękujemy 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.04.2017 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Zaaferowana rozpoczynającą się budową nie zauważyłam że Mmelisa podebrała mi nalewkę Następnym razem będę się bardziej pilnować I mam pytanie - czy mogę wpłacić wylicytowaną przeze mnie kwotę mimo wszystko? Doliczcie te pieniążki dla Dominiki proszę Kamila. juz doliczamy dziekujemy pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.04.2017 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.04.2017 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Kamila. przy okazji zapraszam w grudniu na licytacje prac Dzieciaczkow z Ogniska Marymont , przepiekne prace dzieci oraz naszych forumowych Darczyncow ( nalewki tez sie pojawia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts