Edyta M 11.04.2017 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 I TAK SIE TRUDNO ROZSTAC , dobrej nocki Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2017 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Mmelisa, kontradmirał86 Wasze adresy wraz z nr telefonu potrzebnym do wysyłki kurierem, wczoraj podałam do Kosiu31 Mmelisa mail do AgnesK z Twoim adresem dziś rano przesłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.04.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jak tu się pięknie dzieje...adresy fruwają, dobre słowa płyną, dobre myśli serca rozgrzewają....a w grudniu....a grudniu tradycyjnie już powtórka z tej pożytecznej rozrywki. Zapraszamy w imieniu podopiecznych Ogniska Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2017 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 A BOGUSŁAW milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 11.04.2017 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Żelko kochana! Jak Ty to zrobiłaś, że ja już dziś otrzymałam przesyłkę od Ciebie??? :oMasz jakieś chody na poczcie? Pisanka jest cudna - masz dar w rękach! Cieszę się bardzo, że ją mam:wiggle: Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.04.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Wszysko gra i bucy Zgodnie z zyczeniem bpis dzieło Franka (i nie tylko) poleci do Kliniki do Dominiki. Adres Mmelisy już mam od Żelki Melisko, czy chcesz, abym coś w książce napisała? Daj znać mailowo :* Redakcjo droga, także na sygnał czekam w sprawie przesyłki ksiazki. Jeno na maila nie na pw tutaj Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.04.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Aguś ,cytuję Redakcję:Na pewno można wysłać do kliniki Budzik w Warszawie, na nazwisko Dominika Kosek. Adres Kliniki Budzik: aleja Dzieci Polskich 20; 04-730 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 bpis, cieszę się ogromnie i jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko! Prababko, też czekam na adres Bogusława. chciałam wczoraj wysłać na ten co mam od zeszłego razu - aukcji forumowej, ale nie wiem, to forum budowlane, ludzie się budują i przeprowadzają, więc czekam. W sumie komplet może poleżeć w pudełku, nie zepsuje się. Będzie okazja i adres, to wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.04.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 AgnesK nie mam Twojego adresu e-mail wiec mam trudności z napisaniem. Moze po prostu dedykacje za wzięcie udziału w aukcji tutejszej w danym dniu Dzien moze byc wpisany ten co kończył ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 11.04.2017 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Widzę, że sporo się tu działo w niedzielę, ale musi być 8 z przodu więc domawiam 6 uśmiechów i "STAN KONTA - 7940zł + 60 = 8000 zł" artix1 - napisz do mnie proszę na [email protected] ws projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Widzę, że sporo się tu działo w niedzielę, ale musi być 8 z przodu więc domawiam 6 uśmiechów i "STAN KONTA - 7940zł + 60 = 8000 zł" artix1 - napisz do mnie proszę na [email protected] ws projektu MAMY 8000 zl. SUSPENSER dziekujemy pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Zelciu Kochana we wtorek ( u mnie jeszcze jest wtorek ) dotarly do mniePRZEPIEKNE pisanki od Zelki , oczywiscie z gratisem , sa tak piekne ze nawet nie wiem jak je opisac w jednym zdaniu . Moze napisze tak - kto jeszcze Zelkowych ozdob nie ma , nigdy nie wylicytowal czegos co Ta Kobieta swoimi spracowanymi recami zrobila to NIECH ZALUJE !!!!!! , te prace sa bezcenne . BARDZO , BARDZO dziekuje :hug:i z niecierpliwoscia czekam na grudzien oraz kolejna aukcje dla Ogniska Marymont na prace dzieciakow oraz naszych Kochanych FORUMOWYCH DARCZYNCOW ( na Twoje Zelciu tez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Edytko, Ty kochana jesteś bardzo! Cieszę się ogromnie, raz, że mogę pomóc, a drugie, że te moje tworki trafiają zawsze w Dobre Ręce. A widziałaś, że nie zmieścisz tego, tak jak chciałaś w tamtą miseczkę w kształcie jajka. Tam wejdzie tylko jedna sztuka. Koszyczek trzeba mieć. Do koszyczka serwetka naszej Prababki i dopiero pisanki i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.04.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 . Moze napisze tak - kto jeszcze Zelkowych ozdob nie ma , nigdy nie wylicytowal czegos co Ta Kobieta swoimi spracowanymi recami zrobila to NIECH ZALUJE !!!!!! , te prace sa bezcenne . BARDZO , BARDZO dziekuje :hug:i z niecierpliwoscia czekam na grudzien oraz kolejna aukcje dla Ogniska Marymont na prace dzieciakow oraz naszych Kochanych FORUMOWYCH DARCZYNCOW ( na Twoje Zelciu tez ) Hmm już żałuję i czekam na zaproszenie do grudniowej aukcji, żeby to nadrobić Pozdrawiam wszystkich uczestników i organizatorów obecnej aukcji - było przemiło w niej uczestniczyć i z przyjemnością będę brał udział w kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.04.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Choroba Wnusi mnie zajęła,ale dzisiaj kasa pofrunęła:yes: Pozdrawiam. Dominikę opiece dobrych aniołów polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 ja czekam na adres EWBUD zebym mogla fanta wyslac. Do Meliski jutro pofrunie, przepraszam ale jestem ciagle w niedoczasie, wysle kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Edytko, Ty kochana jesteś bardzo! Cieszę się ogromnie, raz, że mogę pomóc, a drugie, że te moje tworki trafiają zawsze w Dobre Ręce. A widziałaś, że nie zmieścisz tego, tak jak chciałaś w tamtą miseczkę w kształcie jajka. Tam wejdzie tylko jedna sztuka. Koszyczek trzeba mieć. Do koszyczka serwetka naszej Prababki i dopiero pisanki i będzie super. Mam wiecej miseczek roznej wielkosci , a koszyczkow rowniez caly zestaw i oczywiscie serwetki Prababki koniecznie musza tam byc Hmm już żałuję i czekam na zaproszenie do grudniowej aukcji, żeby to nadrobić Pozdrawiam wszystkich uczestników i organizatorów obecnej aukcji - było przemiło w niej uczestniczyć i z przyjemnością będę brał udział w kolejnych To juz czuj sie zaproszony Pozdrawiamy cieplutko Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.04.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Bogusławie -wysłałam Ci fanta na znany mi z poprzedniej aukcji To dobra,czy zła wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 12.04.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dziś dostałam piękną pisankę od Żelki:wiggle: Pieniądze przelane, dziękuje za udział w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.04.2017 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 To prawda, że ŻELKA tworzy arcydzieła, Prababka zresztą takoż. Kto nie ma, niech żałuje albo niech kasę zbiera na grudniową licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts