bpis 12.04.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 I Romana 101 ma dar w rękach Dostałam dziś od Niej cudne i urocze zawieszki i koszyczki. Żałujcie, że nie licytowaliście:P Dzięki ogromne:hug: Wszystkiego dobrego wszystkim na Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 O tak, Romana ma rękę do takich cudeniek. Ja tez mam piękna wylicytowana serwetkę od niej Wygrałam komplet 3koszykow wiec w grudniu bede walczyć o jajka Żelki...to z tego amoku i drżenia rak przed wybiciem godziny 0, wyleciało mi ale jajka beda miały suuuper miejsce wiec warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dziś dostałam piękną pisankę od Żelki:wiggle: Pieniądze przelane, dziękuje za udział w licytacji Jagodko pakiecik wyslany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 To prawda, że ŻELKA tworzy arcydzieła, Prababka zresztą takoż. Kto nie ma, niech żałuje albo niech kasę zbiera na grudniową licytację Od Zelci mam duuuuuuzo wspanialosci , ale i tak mi wciaz malo ,a arcydziela Prababki w drodze ( czekam z niecierpliwoscia ) i cos czuje , ze tez bedzie mi malo ... wiec i ja szykuje sie na kolejna aukcje w grudniu oczywiscie o ile nasze Forumowe Duszyczki zechca wystawic swoje przepiekne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.04.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 w grudniu bede walczyć o jajka Żelki...to z tego amoku i drżenia rak przed wybiciem godziny 0, wyleciało mi ale jajka beda miały suuuper miejsce wiec warto poczekać W grudniu to fantastyczne bombki Zelcia wystawi , zasadzilas sie na mojego Aniolka i to za kare o jajkach zapomnialas Niedobra Mmeliska , oj niedobra :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.04.2017 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Przelew pofrunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.04.2017 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Licytujący proszeni są o podanie adresu - jako pw albo na adres [email protected]. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.04.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Żelko,kosiu31,Franek-dziękuję,Dostałam wlasnie koszyczek,który wylicytowała Sobie Żelka:)Cuda sie tu dzieją:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 13.04.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Właśnie dotarł do nas koszyczek Wielkanocny od kosiu31, przepięknej urody koszyczek . Wielkie dzięki, piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.04.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 No właśnie,kosiu31 - przekaż proszę Frankowi,że jest mistrzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.04.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Licytujący proszeni są o podanie adresu - jako pw albo na adres [email protected]. Pozdrawiamy Ale , ze wszyscy wszyscy bo moj juz dawno podany Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Również otrzymałam przepiękny koszyczek od kosiu. Serdeczne dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.04.2017 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Ale , ze wszyscy wszyscy bo moj juz dawno podany Ci, którzy nie podali jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Żelko,kosiu31,Franek-dziękuję,Dostałam wlasnie koszyczek,który wylicytowała Sobie Żelka:)Cuda sie tu dzieją:hug: Prababko Kochana, zasłużyłaś sobie, bo tyle pięknych serwetek Twoich poszło do Ludzi, a ja wiem ile to czasu i jaka to dłubanina. A koszyczek Ci się przyda, właśnie na kordonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Czekam wciąż na dres do Bogusława. Jak dostanę, to prześlę chustę z czapką. Jest zapakowana i czeka. Mam nadzieję, że Bogusław zdrowy i wszystko w porządku u Niego, bo to nie podobne do Bogusława, zawsze od razu po zakończeniu aukcji się odzywał. Bogusławie, obyś z jakiegoś dobrego powodu się tu spóźniał a nie z powodu kłopotów! :hug:W każdym razie, czekam cierpliwie na adres. Kochani Wam wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.04.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Szanowna Redakcjo ! Na podany powyżej adres nie mogę wysłać wiadomości !? Czy moja poczta - coś nie tak działa ? Poazdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.04.2017 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 [email protected] - poprawiłem adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 13.04.2017 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Kamila. przy okazji zapraszam w grudniu na licytacje prac Dzieciaczkow z Ogniska Marymont , przepiekne prace dzieci oraz naszych forumowych Darczyncow ( nalewki tez sie pojawia ) Na pewno się pojawię Dziękuję za informację Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Ci, którzy nie podali jeszcze ;) Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.04.2017 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Na pewno się pojawię Dziękuję za informację Edyta M Buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts