Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O tak, Romana ma rękę do takich cudeniek. Ja tez mam piękna wylicytowana serwetkę od niej :yes:

Wygrałam komplet 3koszykow wiec w grudniu bede walczyć o jajka Żelki...to z tego amoku i drżenia rak przed wybiciem godziny 0, wyleciało mi :(

ale jajka beda miały suuuper miejsce wiec warto poczekać :D

To prawda, że ŻELKA tworzy arcydzieła, Prababka zresztą takoż. Kto nie ma, niech żałuje albo niech kasę zbiera na grudniową licytację :p

Od Zelci mam duuuuuuzo wspanialosci , ale i tak mi wciaz malo :p ,a arcydziela Prababki w drodze ( czekam z niecierpliwoscia :rolleyes: ) i cos czuje , ze tez bedzie mi malo ... :lol2: wiec i ja szykuje sie na kolejna aukcje w grudniu oczywiscie o ile nasze Forumowe Duszyczki zechca wystawic swoje przepiekne prace :hug:

w grudniu bede walczyć o jajka Żelki...to z tego amoku i drżenia rak przed wybiciem godziny 0, wyleciało mi :(

ale jajka beda miały suuuper miejsce wiec warto poczekać :D

W grudniu to fantastyczne bombki Zelcia wystawi :p , zasadzilas sie na mojego Aniolka i to za kare :lol2: o jajkach zapomnialas :lol2:

Niedobra Mmeliska , oj niedobra :no::no::no:

Licytujący proszeni są o podanie adresu - jako pw albo na adres [email protected].

Pozdrawiamy :)

Ale , ze wszyscy wszyscy bo moj juz dawno podany :confused:

Edytowane przez Redakcja

Żelko,kosiu31,Franek-dziękuję,Dostałam wlasnie koszyczek,który wylicytowała Sobie Żelka:)Cuda sie tu dzieją:D:hug:

Prababko Kochana, zasłużyłaś sobie, bo tyle pięknych serwetek Twoich poszło do Ludzi, a ja wiem ile to czasu i jaka to dłubanina. A koszyczek Ci się przyda, właśnie na kordonki.:hug:

Czekam wciąż na dres do Bogusława. Jak dostanę, to prześlę chustę z czapką. Jest zapakowana i czeka. Mam nadzieję, że Bogusław zdrowy i wszystko w porządku u Niego, bo to nie podobne do Bogusława, zawsze od razu po zakończeniu aukcji się odzywał. Bogusławie, obyś z jakiegoś dobrego powodu się tu spóźniał a nie z powodu kłopotów! :hug:W każdym razie, czekam cierpliwie na adres. :yes:

Kochani Wam wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt!!!