RD2011 19.04.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dużo sił dla Dominiki i jej Taty - życzę jak najszybszego powrotu do zwykłego życia ! ! Redakcji dziękuję za przesłanie czapeczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.04.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Fanty-przecudnej urody i osobliwego wdzięku-doszły! Dziękuję ,dużo sił dla Rodziny Dominiki,a Jej powrotu do zdrowia.Budz się Królewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Czapeczka dofrunęła . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.04.2017 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dla Dominiki i Jej Rodziny sle duzo pozytywnej energii Redakcjo Kochana dziekuje za przeslanie fantow sa przepiekne ( ale przeciez nie powinno mnie to dziwic w koncu Dzieciaki z Ogiska Marymont tworza CUDA ) , czapeczka muratorowa tez piekna . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.04.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 I co nowego u Dominiki? Jest jakiś postęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.04.2017 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Dominika poddawana jest intensywnym zabiegom rehabilitacyjnym. I trzymamy kciuki, by nowe wieści były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2017 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Czekamy na nowe i dobre wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.04.2017 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Szanowna Redakcjo piekne certyfikaty oraz list dotarly do mnie w srode , bardzo dziekuje :hug:i pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.06.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Co u królewny Dominiki? Są jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.06.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Helo kochani. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś z Was ma kontakt do bionda? Nie odpowiada na prywatne wiadomości, a musimy ustalić datę Jej pobytu nad morzem (pobyt wylicytowany na aukcji). Może ma ktoś numer telefonu? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.06.2017 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Helo kochani. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś z Was ma kontakt do bionda? Nie odpowiada na prywatne wiadomości, a musimy ustalić datę Jej pobytu nad morzem (pobyt wylicytowany na aukcji). Może ma ktoś numer telefonu? Z góry dziękuję za pomoc! Napisaliśmy na adres mejlowy blonda z prośbą o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.06.2017 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Co u królewny Dominiki? Są jakieś wieści? Wiadomości są nieprawdopodobne. Dominika śpi, ale wszystko słyszy i rozumie. Przykład. Posadzona w przyrządzie do jazdy rowerem, zachęcany do pracy, przepedałowała 3 kilometry. Podobnie z reagowanie na osoby, sytuacje, rehabilitację. Rodzice Dominiki chcieliby dostarczyć jej jeszcze więcej bodźców. Może wiecie o możliwości przychodzenia do szpitala w Aninie wolontariuszy? Chociaż raz w tygodniu. Badamy takie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.06.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Napisaliśmy na adres mejlowy blonda z prośbą o kontakt. Dziękuję za pomoc, już wszystko ustaliłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.06.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Wiadomości są nieprawdopodobne. Dominika śpi, ale wszystko słyszy i rozumie. Przykład. Posadzona w przyrządzie do jazdy rowerem, zachęcany do pracy, przepedałowała 3 kilometry. Podobnie z reagowanie na osoby, sytuacje, rehabilitację. Rodzice Dominiki chcieliby dostarczyć jej jeszcze więcej bodźców. Może wiecie o możliwości przychodzenia do szpitala w Aninie wolontariuszy? Chociaż raz w tygodniu. Badamy takie możliwości. Miło czytać takie wieści, dobre myśli nadal posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.08.2017 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Droga Redakcjo jakies dobre wiesci o stanie zdrowia Dominiki ???? poprosimy o wiecej wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.08.2017 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Utrzymujemy stały kontakt z panem Piotrem, tatą Dominiki. Mówi, że postęp jest, ale potrzeba czasu. - Nie chcę zapeszyć - mówi - ale liczę, że stan zdrowia Dominiki będzie pozytywną niespodzianką dla wszystkich. Tylko potrzeba jeszcze czasu. Pan Piotr zrezygnował z pracy. Razem z żoną są w Budziku w Warszawie i dzień po dniu pracują z córką. To oddanie musi zaprocentować - bądźmy dobrej myśli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.08.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Wspieram myślami i opiece dobrych aniołów polecam.Będzie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 23.08.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Dominiko, ostatnio dużo o Tobie myślę, dziś zajrzałam na forum a tu takie wieści Pobudka królewno, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.11.2017 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Zobaczcie, co się wydarzyło po naszej akcji. Powtórka w rodzinnych stronach Dominiki: I TAM BUDZILI ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Utrzymujemy stały kontakt z panem Piotrem, tatą Dominiki. Mówi, że postęp jest, ale potrzeba czasu. - Nie chcę zapeszyć - mówi - ale liczę, że stan zdrowia Dominiki będzie pozytywną niespodzianką dla wszystkich. Tylko potrzeba jeszcze czasu. Pan Piotr zrezygnował z pracy. Razem z żoną są w Budziku w Warszawie i dzień po dniu pracują z córką. To oddanie musi zaprocentować - bądźmy dobrej myśli!!! Cały czas jesteśmy dobrej myśli, dużo dobrej energii przesyłam do Budzika. Oby następne święta mogła już spędzić z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts