Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ - Pomóżmy Dominice obudzić się - TU LICYTOWALIŚMY

Recommended Posts

No wiecie co, żeby tak nic i nic :( Żeby Żelka własną czapę licytowałą. No nie wierzę...Pewnie po meczu wszyscy tutaj wrócą o fanty bitwę stoczą. No tak myślę :)

• Odpowiedzi 640
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak obiecana to pewnie bedzie :yes: ( Tarcia dotrzymuje slowa ) , a Twoja ona juz jest ( na te chwile Nellciu :hug: )

f025.gif

oczywiscie ze zrobie tylko prosze sie liczyc ze minimum 2 miesiace bedzie czekanie na nia. Nelcia jak wygrasz to MUSISZ sama ja sobie ode mnie odebrac. domniemam, ze rozumiesz o co mi chodzi:lol2::lol2::lol2:

artix1, Ciebie będzie trudno dogonić! :hug:

Kochani niech się Wam licznik kręci, ja się na jakiś czas muszę odłączyć. :-( Jutro mi maż zabiera laptopa do serwisu (planowane było już wcześniej) i nie wiem jak to długo potrwa, ale jak tylko mi oddadzą starego grata, to przylecę zobaczyć ile nakręciliście na liczniku. :wiggle:

Właśnie, straszna tu cisza. Samemu ze sobą trzeba już licytować :p. W takim razie, przebijam swoją ofertę na Aniołka Stróża od Niechaj i daję z radością 200zł.

Co za ludzie znow MOJEGO Aniolka kupuja aniolek nr. 1 poprosze za 210 zl. :D

Co za ludzie znow MOJEGO Aniolka kupuja aniolek nr. 1 poprosze za 210 zl. :D
Zaaaraz, drugiego aniołka też chcesz zakosić jak widzę. Co ja mam z tymi Olimpami Forum, litości nie mają :D. Moja córcia czeka na aniołka, a takie cudo kosztuje na wolnym rynku minimum 220zł, czyli co? Jadziem z koksem :D

oczywiscie ze zrobie tylko prosze sie liczyc ze minimum 2 miesiace bedzie czekanie na nia. Nelcia jak wygrasz to MUSISZ sama ja sobie ode mnie odebrac. domniemam, ze rozumiesz o co mi chodzi:lol2::lol2::lol2:

Jupiiii :):)

Mniam, mniam, domniemam, domniemam, przyjadę, przyjadę, tylko słówko piśnij a ja natentychmiast przybędę. Z nalewką się nie spiesz :)

Na razie muszę pilnować, żeby mi jej nikt nie sprzątnął :)

Poproszę o dwie cegiełki uśmiechu :):)

Zaaaraz, drugiego aniołka też chcesz zakosić jak widzę. Co ja mam z tymi Olimpami Forum, litości nie mają :D. Moja córcia czeka na aniołka, a takie cudo kosztuje na wolnym rynku minimum 220zł, czyli co? Jadziem z koksem :D

Trzeba bylo tak od razu pisac , z Twoja Coreczka to ja nie bede konkurowac a025.gif ( Aniolek jest Twoj na te chwile :D )

Gorrrrący temat - Nelli Sza zaproponowała fantastyczny fant - tygodniowy pobyt nad samym morzem (Gdynia) dla rodziny 4-osobowej. W czasie wakacji. Termin do uzgodnienia. Cena wywoławcza - 500 pln. Nelciu - jesteś kochana :)

Proszę licytować, warto, bardzo warto :)