kliminho 13.03.2017 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Czesc Mam pytanie, jestem w trakcie wykończenia domu. Postanowiłem, ze wpraowdze parę zmian m.in adaptacja garażu na pomieszczenia, zwiększenie salono (dobudowa) i budowa garażu wolnostojącego. Projektat zrobił to wszytsko na jednym projekcie zamiennym, ale projekt został odrzucony z zaleceniem, ze mam złożyć dwa projekty: na garaż i na zmiany w domu.Dziwna sytuacja po przed tworzeniem projektu Pani, ktora go odrzuciła twierdziła, ze można zrobić to na jednem projekcie zamiennym.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 14.03.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 ... chyba nie jest tak do końca. Projekt Zamienny odnosi się do Projektu Budowlanego który jest zmieniany w zakresie TEMATU OPRACOWANIA. Budowa garażu wolno stojącego ( jako odrębnego obiektu budowlanego ) jeśli nie była wpisana w TEMAT, to ( wg mnie ) stanowi odrębne opracowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts