Siwy92 14.03.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam mam problem, mieszkam w Szwajcarii i bedę sie przeprowadzał, w nowym mieszkaniu jest do wymiany piekarnik razem z płytą grzewczą, taką na 4 palniki. Wpadłem na pomysł żeby dać tam płytę indukcyjna, tylko nie mam żadnego doświadczenia gdzie dostanę taką ze specjalnymi wymiarami. Szerokość 56cm wysokosc 49cm. ( Takie wymiary ma otwór w granicie) więc płyta musi mieć jakieś zapasy żeby się jakoś trzymała Czy jest ktoś w stanie udzielić mi porad lub podać link do jakiegoś sprzętu ? Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 17.03.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 http://www.emag.pl/plyta-indukcyjna-whirlpool-acm-816-ba-acm816ba/pd/DF27QBBBM/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts