sowex 14.03.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam serdecznie. Wkrótce się buduję i chcę położyć na dach Budmat Murano dmatt. Jakieś opinie lub może ktoś z okolic Wawy ma taki dach. Przyznam że ciężko znaleźć nawet ekspozycję u sprzedawców. Przeważnie mają pojedyncze egzemplarze.Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arhat 15.03.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ja mam Venecję od kilku lat i bardzo sobie chwalę. Wygląda jak nówka Może zadzwoń do budmatu i ci poradzą. teraz podobno nowe jakieś dachy mają, ale to już musisz u nich sprawdzić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 15.03.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 U mnie jest murano, w Guzowie na sali weselnej oglądałem przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts