Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TU: Przedmioty do licytacji - KTO CO WYLICYTOWAŁ

Recommended Posts

Kochani, ja chciałabym dołożyć od nas fant. Nie bardzo wiem, jak to opisać, ale postaram się krótko i na temat. To do rzeczy.

Chciałabym zaproponować tygodniowy pobyt nad morzem, w Gdyni dla rodziny czteroosobowej :)

Rodzina zamieszkałaby w mieszkaniu, które obecnie wynajmujemy (właściciel się zgadza). Co do terminu to musielibyśmy się dogadać, bo na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy mój mąż będzie miał urlop. Chodzi oczywiście o wakacje. Rodzina ta zajmie nasze mieszkanie na czas naszej nieobecności. Mieszkanie jest całkiem spore, ma 70m2, dwa pokoje, salonik z aneksem kuchennym, duża łazienka, miejsce parkingowe. Mieszkamy 10 minut od morza, w Gdyni, na Kamiennej Gorze (wygoglujcie sobie). Naprawdę serdecznie zapraszamy! :) Mam nadzieję, że najpóźniej w czerwcu będziemy mogli zgrać terminy.

Myślę, że cena wywoławcza to 500 zł

Co o tym myślicie?

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani, ja chciałabym dołożyć od nas fant. Nie bardzo wiem, jak to opisać, ale postaram się krótko i na temat. To do rzeczy.

Chciałabym zaproponować tygodniowy pobyt nad morzem, w Gdyni dla rodziny czteroosobowej :)

Rodzina zamieszkałaby w mieszkaniu, które obecnie wynajmujemy (właściciel się zgadza). Co do terminu to musielibyśmy się dogadać, bo na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy mój mąż będzie miał urlop. Chodzi oczywiście o wakacje. Rodzina ta zajmie nasze mieszkanie na czas naszej nieobecności. Mieszkanie jest całkiem spore, ma 70m2, dwa pokoje, salonik z aneksem kuchennym, duża łazienka, miejsce parkingowe. Mieszkamy 10 minut od morza, w Gdyni, na Kamiennej Gorze (wygoglujcie sobie). Naprawdę serdecznie zapraszamy! :) Mam nadzieję, że najpóźniej w czerwcu będziemy mogli zgrać terminy.

Myślę, że cena wywoławcza to 500 zł

Co o tym myślicie?

Kochani, mała modyfikacja. Rodzina nie musi być czteroosobowa :) Bardziej chodziło mi o to, że dla takiej mamy warunki. Ale, ale, spokojnie może to być do 5 osób bo dla tylu jest spanie :). Nawet jedna osoba może przyjechać, jeśli tak się ułoży licytacja. Serdecznie zapraszamy w nasze skromne nadmorskie progi :hug:

Ogromnie się cieszę, że książki osiągnęły już cenę 100 zł każda :D

Redakcjo, Mmeliso :hug:

Niniejszym deklaruję, że jeśli kwota przekroczy 150 zł/egzemplarz, dołożę płytę z audiobookiem - wczoraj zleciłam wypalenie :)

A to już absolutnie limitowana edycja będzie.

Niech się dziewczyna budzi - lato idzie :)

EdytaM wystawia medalion, pamiątkę swoją osobistą.

Oto słowa Edyty opisujące medalion:

" polówka muszelki najprawdziwszej morskiej to jest forma ( medalionu ) obrobionego złotym ( pozłacanym ) kruszcem jest ona zawieszona na łańcuszku - dość długim ( łańcuszek zloty lub pozłacany ) nie znalazłam próby na łańcuszku i na medalionie wiec byc może jest pozłacany ale mam go już długo i nawet nie ściemniał !!!!

Dostałam go od osoby która kiedyś przywiozła ja z podróży do Japonii nigdy nie nosiłam , ale nie ma metki na nim ( jest to bardzo oryginalna ozdoba )

Zastanawiam sie za ile wystawic ?! moze 100 - 150 zl. mysle , ze warto ..... chcialabym zeby uzyskala dobra cene na Licytacji dla DOMINIKI !!!! "

A więc, zapraszamy do licytacji tego wyjątkowego przedmiotu z Japonii, dla wyjątkowej Dziewczynki z Polski - naszej Dominiki!!!

IMG_1485.jpg IMG_1486 (1).jpg IMG_1488.jpg IMG_1487.jpg

Edytowane przez Edyta M

Pisanka nr. 4. Mięta z czekoladą - niestety nie do jedzenia, ale wygląda, że chciałoby się ją schrupać. ;) Jeszcze w trakcie wysychania kleju. Dla tych co nie lubią takich tradycyjnych pisanek będzie w sam raz. proszę też mieć na uwadze, jaką piękną cenę osiągnęły pierwsze trzy sztuki. ;) Zaczynamy od ceny wywoławczej 35zł. Zapraszam serdecznie! Piękna Królewna Dominika czeka na Wasze dobre serce!!!

DSC06208.jpg DSC06210.jpg DSC06209.jpg

Edytowane przez Redakcja

Specjalnie dla Dominiki jej bliscy i dalsi przyjaciele przygotowali kolejne produkty do licytacji !

Mamy dla Was następujące przedmioty do licytacji

Ręcznie malowany farbami na płótnie obraz od młodej artystki Emilii z Przytkowic - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN

Obraz przygotowany do zawieszenia, wymiary obrazu 32cm x 24 cm

606d666e82285d8bmed.jpg

Wszystkie pozostałe produkty zostały wykonane ręcznie, z znakomitą perfekcją przezprzyjaciela Franka z Dziecięcego szpitala w Krakowie

1) Ręcznie robiona serwetka do koszyczka, biała o średnicy 34 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN

IMG_2554.jpg

2) Jajko Wielkanocne numer 1 - wysokość 20 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN

IMG_2556.jpg

3) Jajko Wielkanocne numer 2 - wysokość 23 cm, ozdoba z podstawką - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN

IMG_2555.jpg

4) Jajko Wielkanocne numer 3 - wysokość 14 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN

IMG_2557.jpg

To by było na tyle ! ;) Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Po zakończeniu licytacji przesyłki wysyłam kurierem DHL :)

Licytujemy dla Dominiki ! Wspólnie damy radę !

Edytowane przez Redakcja

Ciąg dalszy: Prace oferowane przez kosiu31

5) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 1 - ręczna robota z wikliny - średnica od ucha do ucha 34 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN

1.jpg

6) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 2 - ręczna robota z wilkiny - średniaca 34 cm,

wysokość 44 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN

2.jpg

7) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 3 - ręczna robota z wikliny - średnica 44 cm, wysokość 49 cm - wygląd taki sam jak numer 2 - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN

2.jpg

8.) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 4 - średnica 48cm x 39 cm - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN

9) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 5 - średnica 45 cm x 35 cm - CENA WYWOŁAWCZ 40 PLN

10) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 6 - średnica 41 cm x 32 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN

Koszyki takie same o różnych wielkościach :

4.jpg

5.jpg

11) Zestaw trzech koszyczków wiklinowych, ręcznie robionych - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN

6.jpg

To by było na tyle ! ;) Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Po zakończeniu licytacji przesyłki wysyłam kurierem DHL :)

Licytujemy dla Dominiki ! Wspólnie damy radę !

Edytowane przez Redakcja

• 2 weeks później...

Rzutem na taśmę, w ostatniej chwili dokładam do aukcji dzieło Frania pt. "Wspaniały Zachód Słońca" (sam tak swoją pracę nazwał).

i dalej:

"Dla dziewczynki w szpitalu, bo dzieci w szpitalu lubią kolorowe obrazki".

Wspaniały Zachód Słońca.jpg

Ps. Redakcjo, proszę o powiększenie, bo znowu nie wiem, jak to zrobić.

Edytowane przez Redakcja

Rzutem na taśmę, w ostatniej chwili dokładam do aukcji dzieło Frania pt. "Wspaniały Zachód Słońca" (sam tak swoją pracę nazwał).

i dalej:

"Dla dziewczynki w szpitalu, bo dzieci w szpitalu lubią kolorowe obrazki"..

Aga wzruszające to co napisałaś.Wyobraziłam sobie Franka w tej akcji i.....łezka w oku się zakręciła.

Szacun i podziękowanie dla Franka:hug:

Dane do przekazania darowizny:

SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010

W tytule przelewu też należy koniecznie podać imię i nazwisko: Dominika Kosek.

Dane do rozliczenia pit:

KRS: 0000308316

Prosimy koniecznie pamiętać o uzupełnieniu rubryki cel szczegółowy 1%: Dominika Kosek K/204

Dane Fundacji:

FUNDACJA „ZŁOTOWIANKA”

ul. Widokowa 1, 77-400 Złotów

mobile: 519 723 793, 512 977 766

Numer konta Fundacji: SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010

NIP: 767-165-65-24, REGON: 300875953, KRS: 0000308316

www.fundacjazlotowianka.pl, [email protected]