Nelli Sza 19.03.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Kochani, ja chciałabym dołożyć od nas fant. Nie bardzo wiem, jak to opisać, ale postaram się krótko i na temat. To do rzeczy. Chciałabym zaproponować tygodniowy pobyt nad morzem, w Gdyni dla rodziny czteroosobowej Rodzina zamieszkałaby w mieszkaniu, które obecnie wynajmujemy (właściciel się zgadza). Co do terminu to musielibyśmy się dogadać, bo na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy mój mąż będzie miał urlop. Chodzi oczywiście o wakacje. Rodzina ta zajmie nasze mieszkanie na czas naszej nieobecności. Mieszkanie jest całkiem spore, ma 70m2, dwa pokoje, salonik z aneksem kuchennym, duża łazienka, miejsce parkingowe. Mieszkamy 10 minut od morza, w Gdyni, na Kamiennej Gorze (wygoglujcie sobie). Naprawdę serdecznie zapraszamy! Mam nadzieję, że najpóźniej w czerwcu będziemy mogli zgrać terminy. Myślę, że cena wywoławcza to 500 zł Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2017 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Nelciu - to wspaniały pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.03.2017 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Kochani, ja chciałabym dołożyć od nas fant. Nie bardzo wiem, jak to opisać, ale postaram się krótko i na temat. To do rzeczy. Chciałabym zaproponować tygodniowy pobyt nad morzem, w Gdyni dla rodziny czteroosobowej Rodzina zamieszkałaby w mieszkaniu, które obecnie wynajmujemy (właściciel się zgadza). Co do terminu to musielibyśmy się dogadać, bo na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy mój mąż będzie miał urlop. Chodzi oczywiście o wakacje. Rodzina ta zajmie nasze mieszkanie na czas naszej nieobecności. Mieszkanie jest całkiem spore, ma 70m2, dwa pokoje, salonik z aneksem kuchennym, duża łazienka, miejsce parkingowe. Mieszkamy 10 minut od morza, w Gdyni, na Kamiennej Gorze (wygoglujcie sobie). Naprawdę serdecznie zapraszamy! Mam nadzieję, że najpóźniej w czerwcu będziemy mogli zgrać terminy. Myślę, że cena wywoławcza to 500 zł Co o tym myślicie? Kochani, mała modyfikacja. Rodzina nie musi być czteroosobowa Bardziej chodziło mi o to, że dla takiej mamy warunki. Ale, ale, spokojnie może to być do 5 osób bo dla tylu jest spanie . Nawet jedna osoba może przyjechać, jeśli tak się ułoży licytacja. Serdecznie zapraszamy w nasze skromne nadmorskie progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 20.03.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Witam, coś mi forum nie działa. Nie mogę wejść na licytację Poproszę ręcznie zdobioną wydmuszkę gęsią od Żelki ( na trawie ) za 100 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ogromnie się cieszę, że książki osiągnęły już cenę 100 zł każda Redakcjo, Mmeliso Niniejszym deklaruję, że jeśli kwota przekroczy 150 zł/egzemplarz, dołożę płytę z audiobookiem - wczoraj zleciłam wypalenie A to już absolutnie limitowana edycja będzie. Niech się dziewczyna budzi - lato idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.03.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) 6 zielonych/oliwkowych serwetek małych - cena wywoławcza 15zł Edytowane 24 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.03.2017 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 6 zielonych/oliwkowych serwetek małych (kształt jak gratisik w #14 ) -cena wywoławcza 15zł Za sztukę? Prosimy o wstawienie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.03.2017 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Za 6 szt:)Mój tel. przekłamuje kolory,wieczorem wrzucę z innego:)Ale śą ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.03.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 6 małych serwetek-jasny popiel,piekny:)-cena wywoławcza 10zł za komplet .Zdjęcie jak wyżej oliwkowe,kolor tylko inny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) EdytaM wystawia medalion, pamiątkę swoją osobistą. Oto słowa Edyty opisujące medalion: " polówka muszelki najprawdziwszej morskiej to jest forma ( medalionu ) obrobionego złotym ( pozłacanym ) kruszcem jest ona zawieszona na łańcuszku - dość długim ( łańcuszek zloty lub pozłacany ) nie znalazłam próby na łańcuszku i na medalionie wiec byc może jest pozłacany ale mam go już długo i nawet nie ściemniał !!!! Dostałam go od osoby która kiedyś przywiozła ja z podróży do Japonii nigdy nie nosiłam , ale nie ma metki na nim ( jest to bardzo oryginalna ozdoba ) Zastanawiam sie za ile wystawic ?! moze 100 - 150 zl. mysle , ze warto ..... chcialabym zeby uzyskala dobra cene na Licytacji dla DOMINIKI !!!! " A więc, zapraszamy do licytacji tego wyjątkowego przedmiotu z Japonii, dla wyjątkowej Dziewczynki z Polski - naszej Dominiki!!! Edytowane 25 Marca 2017 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) Pisanka nr. 4. Mięta z czekoladą - niestety nie do jedzenia, ale wygląda, że chciałoby się ją schrupać. Jeszcze w trakcie wysychania kleju. Dla tych co nie lubią takich tradycyjnych pisanek będzie w sam raz. proszę też mieć na uwadze, jaką piękną cenę osiągnęły pierwsze trzy sztuki. Zaczynamy od ceny wywoławczej 35zł. Zapraszam serdecznie! Piękna Królewna Dominika czeka na Wasze dobre serce!!! Edytowane 26 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 (edytowane) Pisanka nr. 5. Zakręcony Turkus sercem Pozłacany - kolejna pisanka dla tych co za tradycyjnymi nie przepadają. Cena wywoławcza 35zł. Edytowane 26 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 27.03.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) Może komuś się spodobają wielkanocne zawieszki szydełkowe i dwa niewielkie koszyczki na wydmuszki, proponuję cenę wywoławczą za cały komplet 30zł. Edytowane 28 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiu31 28.03.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Specjalnie dla Dominiki jej bliscy i dalsi przyjaciele przygotowali kolejne produkty do licytacji ! Mamy dla Was następujące przedmioty do licytacji Ręcznie malowany farbami na płótnie obraz od młodej artystki Emilii z Przytkowic - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN Obraz przygotowany do zawieszenia, wymiary obrazu 32cm x 24 cm Wszystkie pozostałe produkty zostały wykonane ręcznie, z znakomitą perfekcją przezprzyjaciela Franka z Dziecięcego szpitala w Krakowie 1) Ręcznie robiona serwetka do koszyczka, biała o średnicy 34 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN 2) Jajko Wielkanocne numer 1 - wysokość 20 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN 3) Jajko Wielkanocne numer 2 - wysokość 23 cm, ozdoba z podstawką - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN 4) Jajko Wielkanocne numer 3 - wysokość 14 cm - CENA WYWOŁAWCZA 20 PLN To by było na tyle ! Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Po zakończeniu licytacji przesyłki wysyłam kurierem DHL Licytujemy dla Dominiki ! Wspólnie damy radę ! Edytowane 28 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.03.2017 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Ciąg dalszy: Prace oferowane przez kosiu31 5) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 1 - ręczna robota z wikliny - średnica od ucha do ucha 34 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN 6) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 2 - ręczna robota z wilkiny - średniaca 34 cm, wysokość 44 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN 7) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 3 - ręczna robota z wikliny - średnica 44 cm, wysokość 49 cm - wygląd taki sam jak numer 2 - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN 8.) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 4 - średnica 48cm x 39 cm - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN 9) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 5 - średnica 45 cm x 35 cm - CENA WYWOŁAWCZ 40 PLN 10) Koszyk Wielkanocny i nie tylko numer 6 - średnica 41 cm x 32 cm - CENA WYWOŁAWCZA 30 PLN Koszyki takie same o różnych wielkościach : 11) Zestaw trzech koszyczków wiklinowych, ręcznie robionych - CENA WYWOŁAWCZA 50 PLN To by było na tyle ! Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Po zakończeniu licytacji przesyłki wysyłam kurierem DHL Licytujemy dla Dominiki ! Wspólnie damy radę ! Edytowane 28 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.04.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Rzutem na taśmę, w ostatniej chwili dokładam do aukcji dzieło Frania pt. "Wspaniały Zachód Słońca" (sam tak swoją pracę nazwał). i dalej: "Dla dziewczynki w szpitalu, bo dzieci w szpitalu lubią kolorowe obrazki". Ps. Redakcjo, proszę o powiększenie, bo znowu nie wiem, jak to zrobić. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.04.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Rzutem na taśmę, w ostatniej chwili dokładam do aukcji dzieło Frania pt. "Wspaniały Zachód Słońca" (sam tak swoją pracę nazwał). i dalej: "Dla dziewczynki w szpitalu, bo dzieci w szpitalu lubią kolorowe obrazki".. Aga wzruszające to co napisałaś.Wyobraziłam sobie Franka w tej akcji i.....łezka w oku się zakręciła. Szacun i podziękowanie dla Franka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dane do przekazania darowizny:SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010W tytule przelewu też należy koniecznie podać imię i nazwisko: Dominika Kosek. Dane do rozliczenia pit:KRS: 0000308316Prosimy koniecznie pamiętać o uzupełnieniu rubryki cel szczegółowy 1%: Dominika Kosek K/204 _____________Dane Fundacji:FUNDACJA „ZŁOTOWIANKA”ul. Widokowa 1, 77-400 Złotówmobile: 519 723 793, 512 977 766Numer konta Fundacji: SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010NIP: 767-165-65-24, REGON: 300875953, KRS: 0000308316www.fundacjazlotowianka.pl, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.04.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Czy można jeszcze zasilić konto? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Pewnie, że tak. Dane są aktualne, nie tylko na aukcję ale cały czas można przekazywać wsparcie dla Dominiki na Jej konto w Fundacji jak również przekazać swój 1% na leczenie Dominiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts