Patyk1993 15.03.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam jak źle zamieściłem temat to proszę o przeniesienie.Mm problem z źle wykonana wylewka samopoziomująca a mianowicie przy wylewaniu za mało wody dodałem i powstały takie góry i doliny.Wykewka ta miała być pod panele podłogowe, niestety z wiadomych przyczyn nie da rady ich położyć (panele na klej) Moje pytanie to jak naprawic ? używałem Atlas sam 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 16.03.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Skuć i zrobić od nowa, ciężko o inną radę. Chyba że masz jeszcze miejsce aby dolać kolejną warstwę, wtedy skuć tylko największe nierówności, podrapać obecną wylewkę aby zwiększyć powierzchnię wiązania i wylać kolejną warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 16.03.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Pewnie zasugerowales się nazwą wylales i miałeś nadzieję ze się wypoziomuje ale tak prosto to niema trzeba poruszać nią po wylaniu specjalnym wałkiem do takich wylewek i dodatkowo pojeździć po wierzchu długą łata co najmniej 2mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts