AntonioB 16.03.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Sporo się naczytałem już na ten temat, wiele-wiele osób ma lub miało ten problem, ale nie znalazłem info o rozwiązaniach. Robiliśmy remont - tynki, grunt, farba. Po 2 tygodniach pojawił się zapach moczu, który po miesiącu zamienił się w inny. Wietrzenie przez 2 lata nic nie pomogło - zapach nadal jest. Czytałem o badaniach w Anglii, że jest to problem z bakteriami. Pytanie następujące i do tych, którzy mieli z tym problem: co mamy zrobić?1. Zlikwidować warstwę farby?2. Zlikwidować wszystko łącznie z tynkami? Co zrobić by tego nie było znowu?1. Jaki tynk?2. Czy stosować grunt?3. Czy i jaki środek przeciwko bakteriom stosować? Kupiłem już farbę Tikkurila, która nie ma LZO. Dziękuję za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts