Angeles2322 17.03.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Mam problem z dziwnymi malymi czarnymi rodakami w domu, mają też takie malutkie skrzydełka na moje oko to robak ma 0,5cm przeważnie sa przy oknach ale dzisiaj rano znalazłam jednego na poduszce dbam o czystość w domu, nie mam pojęcia skąd się wzięły i jak się ich pozbyć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 17.03.2017 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Wrzuć zdjęcie tego intruza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 17.03.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 złapać, natrzec mu brzuszek specjalną maścią i na banka umrze za jakies 2 tygodnie a tak na serio, miałam niedawno plagę tego. pomogły super porządki, podczas ktorych nie żałowałam ajaksów wyrzucic przeterminowane jedzenie, przyprawy (mi to się wylęglo ze starej papryczki piri piri), wyczyscic szafle zlewową a na koniec kupić zamykana szafkę na tekstylia leżące w tym pokoju w którym obiawiaja sie robaki. nam sprzątanie pomogło zredukować liczbę (i polowanie na każdego od razu) ale całkowicie znikły po wymianie szafki otwartej na szafke zamkniętą... ubranka dziecka widocznie były pożywka dla larw. obylo sie bez zamiatania sufitu (tam podobno są kokony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 26.04.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ja bym kupiła jakiś środek na insekty i pozbyłabym się szkodników. A skąd one wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts