TigruJerr 18.03.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Witam. W łazience mam położone płytki podłogowe i docelowo będzie montowana wanna narożna. Mam jednak problem z obudową tej wanny.Chciałbym mieć ją wykonaną z bloczków z betonu komórkowego, jednak nie wiem czy można teraz w jakiś sposób przykleić bloczki do płytek. Proszę o porady. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drak72 27.11.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Hej, pewnie za tydzień będę wiedział, bo mój fachowiec chyba tak zrobi, zakazałem mu wiercić w podłodze Ciągle szukam w sieci (tak tu trafiłem), może coś znajdę. Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 28.11.2018 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Hej, pewnie za tydzień będę wiedział, bo mój fachowiec chyba tak zrobi, zakazałem mu wiercić w podłodze Ciągle szukam w sieci (tak tu trafiłem), może coś znajdę. Pozdrawiam Dominik A co za problem kleisz do płytek klejem do plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
killian 28.11.2018 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Dokładnie , klej do płytek lub gipsowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.11.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 ostatnio takie cos widzialem moze Ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts