Norbi89 12.04.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dzięki w takim razie taki manewr wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 26.04.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Panowie i tak w kwestii tematu wpięcia to problem natury technicznej się pojawił, a mianowicie tuż nad rurociągiem wody biegnie rurociąg ciepłowniczy i nie ma jak wyprowadzić sztycy od zasuwy na nawiertce i tym samym zostaje mi sterowanie tylko moją zasuwą na działce. Panowie z MPK nie wiedzą jak można rozwiązać ten problem i ja w sumie też nie wiem bo nic się tam nie mieści, nawet przegub nie wejdzie. Miał ktoś z takim czymś styczność ? Chciałem mieć dwa odcięcia a tu klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 26.04.2017 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) to zmartwienie MPWiK, w nawiertce nie ma zasuwy, jest tylko pokrętło z "wiertłem" aby przewiercić sie do rury głównej, po zgrzaniu wszystkiego, zasuwe montujesz kawałek od rury głównej tak powinno to wyglądać https://images83.fotosik.pl/533/3885a32596a902a8med.jpg nie moge zdjęcia dodać, jak dodaje, to mi wywala, "nacisnij wstecz, załozenie grupy sie nie powiodło" Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Slawko123 dodano zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 26.04.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Zobaczymy jak to jutro rozwiążą, pech w tym że nie mam jak być w momencie wpięcia bo będę w pracy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts