Adek36 18.03.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Witam nosze się z zamiarem zrobienia łazienki na piętrze jednak pion jest w niefortunnym miejscu dla tego przychodzę z zapytaniem jak rozwiązac mój problem załączam obrazek zeby było łatwiej wytłumaczyć jak widać od pionu do wc jest spora odległość ale uda się ze 110 nawet z małym spadkiem , większy problem jest z umywalką i wanną tam bym chciał pójść rurą 50 i przy wannie wszystko będzie szło w posadzce więc spadek będzie naprawdę minimalny Z rozwiązań o których myślę to rozdrabniacz z pompą przy wc tylko nie wiem do końca jak on działa czy pomoże przy odprowadzeniu wody z wanny ? ew może zamontować go przy wannie. Ostatecznie zrobię nowy pion przy wannie ale wolałbym tego uniknąć i zrobię wszystko by to ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts