Milun 18.03.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Jakiego producenta dachówkę płaską wybrać? na co zwrócić uwagę przy wyborze?dach 180m dwuspadowy z rynnami podtynkowymi. gdzie dobrze kupić - Kraków- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankawronka 19.03.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Genralnie prawie każdy producent ma w swojej ofercie pąłską i jeżeli chodiz o jakosć, nie ma jakiegoś dużego rzostrzału. Bardzo dobra jest Plano 11 Bogena, Turmalina Braasa, w Creatonie jest Domino (ale jak ognia wystrzegaj się Simpli, jeżeli ktoś Ci zaproponuje, bo będziesz musiała wymienić dach, a z tym już więcej problemów), Orea z Coramica, jest też Linea z Erlusa. Wszystko to dobre dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milun 20.03.2017 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 No właśnie.. Jak jest z tą jakością jest jakaś firma o której można powiedzieć że trzyma wymiary / jakość . Na moim składzie twierdzą że ;- Orea jest ok a w razie reklamacji nie ma problemu i wymieniają..-w creatoenie pod światło widać na zewnetrzenej stronie jakieś wewnętrzne wzmocnienia? z jakością raczej ok ale też zdarzały się trefne partie o simpli mówili własnie że shit ? - o pozostałych mówili ze ludzie mało ich biorą więc ciężko powiedzieć .. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrufka_bum 25.03.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 A TONDACH Figaro 11? Macie jakieś doświadczenia? Bo jak dla mnie jest dość ładna, ale podejrzanie tania w porówna z innymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OrzeszkowePole 14.04.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Niedawno robiłam rozeznanie dachówki płaskiej. Różnice w jakości są i to ogromne. Dobra opinią cieszą się: dachówki Braas, Bogen, Erlus i Meyer-Holsen. Creaton Domino - jak się trafi, większość partii jest OK. My wybraliśmy Piano Meyer-Holsen. Nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii na jej temat, a wręcz przeciwnie. Cenowo w hurtowni w której zaopatrywaliśmy się, na nasz dach, wychodziła ciut taniej niż Creaton. Dachówkę mamy już położoną i mogę ją z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.04.2017 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Niedawno robiłam rozeznanie dachówki płaskiej. Różnice w jakości są i to ogromne. Dobra opinią cieszą się: dachówki Braas, Bogen, Erlus i Meyer-Holsen. Creaton Domino - jak się trafi, większość partii jest OK. My wybraliśmy Piano Meyer-Holsen. Nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii na jej temat, a wręcz przeciwnie. Cenowo w hurtowni w której zaopatrywaliśmy się, na nasz dach, wychodziła ciut taniej niż Creaton. Dachówkę mamy już położoną i mogę ją z czystym sumieniem polecić Reklama Piano? Jaka nachalna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.05.2017 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Witam warto zwrócić uwagę na podobno jedna z prostszych na rynku. Kolega to ma "zdrowie". Ile razy jeszcze zamierza pojawiać się pod różnymi nickami w wątkach dekarskich zaśmiecając je spamami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.05.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Reklama Piano? Jaka nachalna! A Ty oknoplastu nie reklamowałeś nachalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 09.05.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Niedawno robiłam rozeznanie dachówki płaskiej. Różnice w jakości są i to ogromne. Dobra opinią cieszą się: dachówki Braas, Bogen, Erlus i Meyer-Holsen. Creaton Domino - jak się trafi, większość partii jest OK. My wybraliśmy Piano Meyer-Holsen. Nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii na jej temat, a wręcz przeciwnie. Cenowo w hurtowni w której zaopatrywaliśmy się, na nasz dach, wychodziła ciut taniej niż Creaton. Dachówkę mamy już położoną i mogę ją z czystym sumieniem polecić A to dobre Piano tańsze od Creatona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.05.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 A Ty oknoplastu nie reklamowałeś nachalnie ? Nie widzisz różnicy między nachalną reklamą a opisywaniem tego, o co pytają niektórzy forumowicze? Szkoda. Jesteś zwyczajnie złośliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.05.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 (edytowane) A dlaczego zakładasz, że użytkownik OrzeszkowePole to spamer ?Ma założony dziennik budowy, zdjęcia i wypowiada (między innymi) się w wątku w którym inni użytkownicy proszą o pomoc przy wyborze dachówki.Może ten użytkownik reklamuje też okna M&S, bo w innym wątku o nich pisze ? Ty też okna polecałeś, cboć nawet miesiąc nie minął od zamontowania. I tynk po podobnym okresie.Już któryś raz ci radzę - pomyśl, zanim napiszesz.... Edytowane 10 Maja 2017 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.05.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 A dlaczego zakładasz, że użytkownik OrzeszkowePole to spamer ? Ma założony dziennik budowy, zdjęcia i wypowiada (między innymi) się w wątku w którym inni użytkownicy proszą o pomoc przy wyborze dachówki. Może ten użytkownik reklamuje też okna M&S, bo w innym wątku o nich pisze ? Ty też okna polecałeś, cboć nawet miesiąc nie minął od zamontowania. I tynk po podobnym okresie. Już któryś raz ci radzę - pomyśl, zanim napiszesz.... Tak, to cenna rada. A Ty jesteś nieskazitelny. Wszyscy maja myśleć i czytać ze zrozumieniem oprócz Ciebie omnibusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.05.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Ja robie tak zawsze, co i Tobie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguni 15.05.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Witam mi osobiście podobają się najbardziej małe dachówki płaskie z daleka wyglądające jak łupek, czy ktoś może coś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ted.zapatta 03.12.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Dachówkę płaską ceramiczną antracytową sprzedają teraz cegielnie prosto do klienta. Ceramiczna z dostawą za 39,99 brutto , gwarancja 50 lat . Znalazłem ogłoszenia na serwisie aukcyjnym i serwisach ogłoszeniowych. Trzeba szukać - wychodzi na dachu taniej jak dostępne w składach budowlanych nawet o 5 tysi. Do tego jak widziałem to nawet równe. Można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeo210570 03.01.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Creaton - jedna z kilku firm którą chetnie polecę już po zakończonej inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaserski 03.01.2018 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 W relacji cena do jakości chyba najlepiej wychodzi Bogen Plano 11 i Braas Turmalin, z tym że z Turmalinem jest problem z dostępnością często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modzelewski 03.01.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 A o co chodzi z dostępnością? Jak ktoś potrzebuje to idzie do hurtowni i kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małek 04.01.2018 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Witam mi osobiście podobają się najbardziej małe dachówki płaskie z daleka wyglądające jak łupek, czy ktoś może coś polecić. Najlepiej będzie chyba łupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwdzik 04.01.2018 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Dachówkę płaską ceramiczną antracytową sprzedają teraz cegielnie prosto do klienta. Ceramiczna z dostawą za 39,99 brutto , gwarancja 50 lat . Znalazłem ogłoszenia na serwisie aukcyjnym i serwisach ogłoszeniowych. Trzeba szukać - wychodzi na dachu taniej jak dostępne w składach budowlanych nawet o 5 tysi. Do tego jak widziałem to nawet równe. Można??? Przestań, wypalanie dachówki, a w szczególności płaskiej, to cholernie skomplikowany proces. Najwięsze koncerny produkujące dachówkę mają z tym problem, więc nie ma mowy, żeby cegielnie zrobiły to dobrze bez skomplikowanego sprzętu i procesów technologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts