gkeb 04.07.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (...) w Creatonie jest Domino (ale jak ognia wystrzegaj się Simpli, jeżeli ktoś Ci zaproponuje, bo będziesz musiała wymienić dach, a z tym już więcej problemów) (...) Jestem ciekaw co za problem był z tymi Simplami. Obecnie z tego co wiem, wszystko jest ok. Znajoma ma u siebie właśnie ten model na dachu. Zdecydowała sie na nią ze względu na wygląd i jakość a dach wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykobwarzanek 12.10.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 http://dachcentrum.pl/test-dachowek-plaskich/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konat77 26.10.2018 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Najbliższy sąsiad zdecydował się na zakup glazurowanej Creaton Simpla z tego roku po tym jak zobaczył nowoczesną stodołę innego sąsiada na naszej ulicy z ta właśnie dachówką (choć on ma chyba angobę). Ja nie przepadam za czarnymi kolorami dachów to trzeba przyznać że płaska dachówka na nowych domach wygląda naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 02.11.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Wyceniłem kilka dachówek. Najtańsza jest Bergamo w 2 gat. , później Kapstadt, Bergamo w 1 gat, Teviva i Simpla. Cena od 7,5 do 10 tys zł. z transportem.Którą polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts