PiotrTAG 19.03.2017 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Witam Wszystkich , Remontuję właśnie swoje M, i deweloper zostawił mi wnękę o głębokości około 1m i szerokości 35 cm... I prawdę mówiąc przyda mi się ona do różnego rodzaju gratów itp.Tylko że chciałbym mieć tam rolete taką zewnętrzną w kolorze białym ( MAT ),ewentualnie coś innego co będzie zdawało egzamin rolety lub drzwi... lecz sam już nie mam pomysłu co bym mógł wymyślić... I tu jest pytanie do Was,może Wy wiecie co innego można tam zrobić by zasłonić to całkowicie ?.Macie może jakieś pomysły sugestie ?.Czekam na jakiś odzew Pozdrawiam Piotr . PS Nie wiem czy to dobry dział,ewentualnie proszę o przeniesienie do właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 19.03.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 najprościej zamontować jakieś skrzydło ale wątpię by udało Ci się kupić w tym wymiarze, bo jak sądzę, wnęka jest od samej podłogi do sufitu czyli jakieś 2,5-2,7 mMoże dwa skrzydła jedno nad drugim, na styk ?Choć kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrTAG 19.03.2017 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 no wysokość to 2.5 m. Skrzydło jedynie podwójne,lecz to nie jest to coś na co bym się zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts