asaj 05.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Chyba wypada sie juz przedstawic, bo od pewnego czasu przegladam to forum wiele wypowiedzi waszych mi pomoglo przy budowie, do niektorych tematow niesmialo ( i na ile mi czas pozwalal siedziec przy komputerze ) sie wlaczalam. Tez buduje , raz idzie lepiej raz gozej, ale chyba jak zaczelam to raczej skoncze WITAM WAS WSZYSTKICH A SZCZEGOLNIE WIELKOPOLAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 05.09.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Witam Ciebie w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 22.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 ...Tez buduje , raz idzie lepiej raz gozej, ale chyba jak zaczelam to raczej skoncze... Witaj ! Podoba mi się ! Coraz rzadziej spotykana cecha: jak zaczęłam to skończę ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts