Tomek_ka 21.03.2017 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Cześć, może ktoś już taki zestaw instalował i coś podpowie Chciałbym w salonie/kuchni zainstalować monitor (może tablet?), który włączałbym na kilka h i miał stały podgląd co się dzieje przed domem. Kamerę mogę zainstalować w oknie lub w wnęce przy wejściu (deszcz nie zmoczy, ale jednak wilgotno bo na powietrzu więc pewnie jakieś IP) Zasilanie do kamary podciągnę, łączność po wifi lub net w napięciu (mam adapter Fritz więc i lan w sieci 230V) Tak więc albo urządzenia po wifi, albo po kablu LAN (o tyle droższe, że trzeba dodatkowy adapter Fritza dorzucić) z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian_D 27.03.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Poszukaj na Allegro tanich kamer IP z Onvif. Aplikacji na Androida obsługujących kamery onivif znajdziesz całą masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_ka 03.04.2017 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Dzięki Marian_D, kamerki są od chińskich gorszych po chińskie lepsze Zastanawiam się tylko czy można na tablecie wymusić (jeszcze takowego nie kupiłem), żeby palił się non-stop? nie przechidzł w stan uśpienia, wygaszenia ekranu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzey_ 06.04.2017 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Dzięki Marian_D, kamerki są od chińskich gorszych po chińskie lepsze Zastanawiam się tylko czy można na tablecie wymusić (jeszcze takowego nie kupiłem), żeby palił się non-stop? nie przechidzł w stan uśpienia, wygaszenia ekranu itp? Sprawdź https://play.google.com/store/apps/details?id=com.k2.no.screen.off Co prawda nie zdziw się jak Ci się spali po czasie. To nie są urządzenia przygotowane do ciągłego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts