sybil49 21.03.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Witam . Mam problem z kominem tzn. nieraz wdmuchuje mi spaliny z powrotem do pieca. Chciałem zamontować tzw.STRAŻAKA ale producent nie zaleca jego zastosowania do pieców opalanych eko-groszkiem (są takie w Castoramie) doradźcie mi co zrobić by wiatr nie wdmuchiwał mi spalin do pieca,co można zastosować oprócz tandetnych STRAŻAKÓW z Castoramy na komin? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 21.03.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Użyj markowego Dragona...Myślę że producentowi chodzi nie o jakość strażaka, tylko o problem zapychania strażaka spalinami ze źle spalanego węgla...Trzeba zaglądać na dach i do komina raz po raz i w razie potrzeby oczyścić....Najlepiej mieć komin w kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts