Thomas007 21.03.2017 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Witam, zastanawiam się nad brodzikiem w łazience, spodobał mi się pomysł na brodziki w formie emaliowanej powierzchni prysznicowej, nie do końca przekonują mnie płytki, problem w tym że chyba jedyną firmą je produkującą jest firma Kaldewei której "brodziki" są dość drogie (jak dla mnie) znacie może jakieś odpowiedniki, bo jakoś nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pirson 13.04.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Ja tam wolę brodzik z płytek a czemu tak brodzik akurat chcesz ? nie lepiej wziąć standardowo jakiś solidny i fajny brodzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 13.04.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 ostatnio u klienta widziałem podłoże wykonane z żywicy ( lekko porowata( efekt jak napowietrzona piana , gąbka itp nie na gładko) , kolor szary ,świetny efekt i super się prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts