saviola77 22.03.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc, gdyz mam problem z wyborem paneli celem obicia nimi schodow. Mam trzy poziomowy dom i na parterze do schodow prowadza jasno-szare plytki, a na pietrze mam takie oto panele firmy Meister: http://meister.pl/podlogi/podlogi-laminowane/premium/kolekcja-ls-300-s-talamo/item/507-dab-ciemny-6445 i tez te panele zostana uzyte do wylozenia polpietra na drugim pietrze. Myslalem, zeby uzyc dokladnie tych samych paneli na schody, ale sa one niestety AC4, a jednak ze schodow korzysta sie duzo i zalezaloby mi na panelach AC5. Kolor scian pozostawimy raczej bialy i chcielibysmy, aby schody niejako tez 'rozjasnialy' te przestrzen, gdyz nie ma zadnego okna pomiedzy pietrami i de facto schody tworza taka mala 'klatke schodowa'. Bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie sugestie jakie panele beda zatem pasowac na schody, a moze padna jakies inne rownie ciekawe propozycje, jak dobrac schody do takich paneli, aby bylo lekko, jasno i nowoczesnie? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 05.04.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Schody można zrobić z płytek gresowych o wzorze drewna a ich wymiary to 120 cm x 30 cm. Obecnie w handlu jest duży wybór tych płytek. Przy schodach z paneli jest duży koszt wykończeń. Z polskich płytek to Paradyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pirson 13.04.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 No właśnie takie płytki będą zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o schody ja z sąsiadem robiłem coś takiego u niego. Plytek jest sporo on bodajże wybrał Cerasint ale na prawdę lepsza opcja niż panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts