burgut 24.03.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Tak zlego wegla jak w tym roku to jeszcze nie miałem. Aktualnemu dostawcy mowie glosne NIE i szukam kogos nowego. Sredniej wielkości przedsiebiorstawa które dowiezie wegiel w kazde miejsce. Wegiel musi na sete ok. – ekogroszek energia w granicach 27-28 MJ, ladnie pokruszony bez mialu i nawet może wbyc wilgotny – ale nie mokry. Bez kamieni i żelastwa. Spawdzony i przetestowany. A jak bylaby opcja na raty to juz wogole git.Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.03.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Polecam poczytać odpowiedni wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164725-Ranking-paliwa-typu-ekogroszek/page558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdarf456 30.03.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Dobry wegiel. Potwierdzam reputacja operatora kotla z 15-letnim stażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miros.janik 31.03.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Odamieniony jest i odsiany ladnie. Z ta wilgotnoscia chyab walcza i z nadążeniem za zamówieniami. Ostatnio 3 tygodnie czekałem na dostawe. Calkiem znośny. Już zacieram rece na letnia obnizke. Suchutki wtedy będzie – jak się zamówienia sypna to pewnie tez swoje odczekam. Mam spore możliwości magazynowe to mogę poczekać w końcu latem tylko trochę wody grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts