karoka65 04.04.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Endriu, gościu pyta o SASa ekogroszkowego, Ty zaś jakimś pelletem mydlisz i zaś próbujesz komuś w zadetek się pakować Ja proszę kolegę mądrzejszego żeby mi jakiegoś producenta czy sprzedawcę wzorowego zarzucił a Ty zaś nie na temat byle pisać, znaczy w ten zadek wejść. Po następne Andrzeju za żadne skarby nie kupiłbym kotła z retortą do palenia pelletem jaki nie byłby to producent, żeby nie było że mam coś akurat do tej firmy. Poczekałbym trochę na ich nowy kocioł pelletowy który ma się niebawem pojawić na rynku. Będzie z palnikiem do spalania pelletu i nowym sterownikiem internetowym do jego obsługi. Ogniwa dba o cała papierologię także wszystkie stare i nowe "ozdoby" kocioł pewnie będzie posiadał. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez karoka65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts