qbon 26.03.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Czesc, Jestem w przeddzień kupienia tv do salonu. Ma on miec 65 cali. Chcę go powiesić w tym miejscu: Oczywiście zakup wieszaka to podstawa, ale ma ktos z Was pomysł jak zamontowax sensownie wieszak na tej poręczy? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 27.03.2017 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Wypełniasz przestrzeń między poręczami może być sklejka lub płyta mdf i do tego przykręcasz tv. No co tu innego wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.03.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Osobiście wolał bym tą wnękę zabudować i na tym zawiesić telewizor, ewentualnie postawić tam komodę z mechanizmem wysuwającym telewizor gdy potrzeba. Telewizor na tralkach jakoś mi się nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub.kura 26.04.2017 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Szczerze mówiąc tak średnio widzi mi się pomysł wieszania tego na schodach. Chyba najlepszym pomysłem jest zabudować wnękę i na zabudowie powiesić tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts