ufbufkruf 26.03.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam. Czy jest nie będzie błędem jeżeli zrobie rewizje komina systemowego przez ścianę nośną (24) wewnetrzną. Na obrazku poniżej zaznaczyłem to czerwona kreską.[ATTACH=CONFIG]385056[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.03.2017 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Witam. Czy jest nie będzie błędem jeżeli zrobie rewizje komina systemowego przez ścianę nośną (24) wewnetrzną. Na obrazku poniżej zaznaczyłem to czerwona kreską. [ATTACH=CONFIG]385056[/ATTACH]Możesz tak zrobić, ale pamiętaj, że to garaż. Podczas pożaru sadzy drzwiczki mogą się rozgrzać nawet do czerwoności, albo otworzyć wybuchowo. Ja bym dodatkowo zabezpieczył to miejsce jakimś niepalnym materiałem, płytą betonową itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts