Gargi12 08.05.2017 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Miałem zasypać piaskiem i ułożyć kanalize ale przy obecnych warunkach pogodowych trzeba poczekać tylko ciekawe ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 08.05.2017 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Z gminy obiecali że rowy wykopią tylko trochę obeschnie ,już nawet rurę 6m na przepust przywieźli ,zawsze mniej wody będzie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 29.05.2017 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Niestety na rysunku się nie uważało i mam mały problem a mianowicie chodzi mi lewy róg budynku wygląda jak by to miała być ściana kolankowa ale nie jest i tak się zastanawiam czy nie chodzi o wiatrołap i dlatego góra murłaty jest 44cm,generalnie nad wiatrołapem w projekcie niema stropu ale ja zrobię po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 29.05.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Zobacz gdzie jest ten przekrój A-A. Prawdopodobnie przechodzi przez wejście które jest cofnięte wzg elewacji i dlatego jest tam ścianka kolankowa.Resztę podejrzysz na innych rzutach. Jeśli chcesz nad wejściem robić strop to ta ścianka kolankowa chyba będzie niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 29.05.2017 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Zobacz gdzie jest ten przekrój A-A. Prawdopodobnie przechodzi przez wejście które jest cofnięte wzg elewacji i dlatego jest tam ścianka kolankowa. Resztę podejrzysz na innych rzutach. Jeśli chcesz nad wejściem robić strop to ta ścianka kolankowa chyba będzie niepotrzebna. Tak też myślałem wnęka ma 60 głębokości na 2 m nawet w kosztorysie murłata jest na to wyszczegulniona ale postanowiłem że zaleje po całości strop pare pretow więcej i wieniec lepiej szalować tylko pewnie wypadało by ze dwa dodatkowe pręty jako ala podciąg dołorzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 30.05.2017 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jakie szerokie jest to wejście? Nadproża o szerokości do 120 cm u mnie są zbrojone 4#12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 30.05.2017 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jakie szerokie jest to wejście? Nadproża o szerokości do 120 cm u mnie są zbrojone 4#12. Nadproża to zwykłe elki nad drzwiami dam chodziło mi o pociąg na wnece o szerokosci 2m żeby dodatkowo rzucić dwa pręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 30.05.2017 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Przy 2 m powinno być ok ale niech sie ktoś wypowie co sie na tym zna.Np w belce nad wjazdem do garażu (2,5 m) mam dołem 4#12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 30.05.2017 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Przy 2 m powinno być ok ale niech sie ktoś wypowie co sie na tym zna. Np w belce nad wjazdem do garażu (2,5 m) mam dołem 4#12 U mnie po całosci i tak będzie wieniec 4 /12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 08.07.2017 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Mam takie pytanie,czy jak zaleje chudziaka w tym roku i nic więcej niebedzie będzie robione do wiosny ,to czy czasem zimą mi go nie wysadzi mam nasypane 70cm piasku i sie tak zastanawiam czy nie zalać na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 08.07.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Nie powinno nic się stać ale dla pewności można to czymś przykryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 08.07.2017 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Nie powinno nic się stać ale dla pewności można to czymś przykryć. Naoglądałem sie w necie zdjęć i jakoś wolę dmuchać na zimne ,czym by nie przykrył to i tak się woda dostanie znowu jak nie zaleje to z piachu powyrasta zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts