PandaWielka 26.03.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Jak w temacie szukam schodów, które będą przede wszystkim mało się wyróżniały ze sufitu po zamknięciu. Ze strychu będę korzystała rzadko a przede wszystkim zależy mi aby schody po zamknięciu mało się rzucaly w oczy ponieważ wlaz bedzie w wyeksponowanym miejscu sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 24.05.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 (edytowane) I co kupiłeś? Miałem te same dylematy, Fakro namówiło mnie na LTK Thermo 70x120cm, a to niby białe, ale odstaje 1 cm od sufitu, ale można to zlicować z regipsem i wykończyć narożnikami i będzie lepiej niż Fabryka zaprojektowała Edytowane 25 Maja 2017 przez Adaxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts