Mario28 06.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam wszystkich Mam pytanie....Czy można w jakiś sposób podłączyć odpływ z drenarzu ułożonego w piwnicy do kanalizacji ... Jeżeli nie, to czy jest sposób na to żeby nie robić osobnego otprowadzenia do studzienki Pozdrawiam P.S. Czy może mi ktoś powiedzieć jak umieścić obok NICKA zdjęcie np. mojego domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 07.09.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Nie wiem jak z drenażem, ale zdjęcie "wsadzisz" umieściwszy wpierw gdzieś w necie (np. w jakimś albumie), a nastepnie wpisując w Twoim profilu adres netowy tego zdjąta (mała rozdzielczość, adres wpisuje się na dole formularza).Ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts