Atti 27.03.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Witam wszystkich. Mam zamiar odprowadzić wodę z budowy, chcę użyć igłofiltrów. Kto zna jaki jest cennik? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 27.03.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Stosunkowo droga impreza , zalecam ostrożność w doborze wykonawcy . W moim przypadku okazało się , że igłofiltry nie są potrzebne ale usłyszałem to dopiero od trzeciego wykonawcy . Poprzednie ekipy nie podejmowały się wykonania zadania bez igłofiltów , cena za ten etap wynosiła średnio ok 15 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atti 28.03.2017 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Stosunkowo droga impreza , zalecam ostrożność w doborze wykonawcy . W moim przypadku okazało się , że igłofiltry nie są potrzebne ale usłyszałem to dopiero od trzeciego wykonawcy . Poprzednie ekipy nie podejmowały się wykonania zadania bez igłofiltów , cena za ten etap wynosiła średnio ok 15 .... Dzięki za radę. Jakiej wielkości był wykop? I za jaki okres czasu prosili taką cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 28.03.2017 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Wykop pod przecisk , głębokość ok 3 metrów , igłofiltry miały chodzić ok 10 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts