grachi 27.03.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Witam. Chce przeprowadzić kabel do internetu, będę prowadził z piwnicy na drugie piętro, i tu mam problem, myśle że polece przez pokój i łazienke do drugiego pokoju, najszybsza droga. W łazience mam przewody od wody , przy tych przewodach myślę żeby puścić kabel może w peszlu ?Macie jakieś pomysły ? Piszcie swoje pomysły. Wi-fi wychodzi z opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piencu 28.03.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Ja zawsze mowie klientowi:- ma byc ladniej w srodku czy na zew?- w srodku przy remoncie wykuj bruzde i schowaj kable- na zew - wytnij bruzde w elewacji i schowaj.Pomysl, odrazu o sporej ilosci kabli, bys za chwilke nie dokladal kolejnego kabla, bo zabraklo...Jesli nie planujesz duzych remontow, to moze komin wentylacyjny?Rurki sa sliskim tematem... bo __moga__ byc tak gorace, ze stopisz kabel... w 99% nic im sie nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts