Manowar 28.03.2017 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam. Muszę pomalować i oczyścić z dwudziestoletniej rdzy ogrodzenie. Problem w tym, że jest ono wykonane z zespawanych płaskowników i okrągłych prętów żebrowanych, powyginanych w fikuśne kształty i wzory. W związku z tym nie da się w większość miejsc dotrzeć szczotką, a rdza jest bardzo duża, skrobanie jej po pracy jakimiś mini pilniczkami zajęłoby mi pewnie z dwa miesiące. Nie mogę też znaleźć nikogo, kto by się tego podjął...Ogrodzenie ma około 30 metrów, niestety nie ma możliwości zdjęcia przęseł. Może któryś z użytkowników zna jakiś patent, jak się z tym uporać?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 28.03.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Piaskowanie ale to kosztowne, uciążliwe nie tylko dla Was ale i dla sąsiadów. Kosztowna sprawa nie wiem, czy nie przekroczy kosztu postawienia nowego ogrodzenia np. z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts