_ZBYCH_ 29.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 ZBYCH ja ci wierze, ale to najtanszy (bylem na www). Sprawdzales tez te drozsze? I czy moze orietujesz sie jak dlugo "pozyje" ten pilot? Dzieki z gory. pozdro c-m Ale co droższe? możesz sprecyzować swoje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 31.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Polecam coś, nieco innego i prawdopodobnie nie licującego z siatką w ogrodzeniu, ale może ktoś się rozmyśli.... http://www.stanpor.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 04.02.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Odnośnie napędu, to najlepsze rozwiązanie ma Wisniowski, bo napęd do bram ich produkcji jest zabudowany w słupku nośnym, a tym samym złodzieje nie mają co ukraść Zgadzam się, że to najlepsze rozwiązanie od strony wizualnej (zwłaszcza, że od niedawna lampę sygnalizacyjną mają wbudowaną w zwieńczeniu słupka - bardzo fajnie) i zabezpieczenia przed kradzieżą. Ale mam wrażenie (jako kilkumiesięczny użytkownik), że produkty tej firmy to mieszanka bardzo dobrych rozwiązań i szczypta tandety. Na przykład kluczowy element w sprzęgle to wielowpust wykonany w blaszce jak z puszki po konserwach. Po kilku otwarciach słupka (montaż i kodowanie kolejnych pilotów) sprzęgło się rozsypało. Nie odradzam ale sugeruję uwagę. Druga sprawa, to rada, której sam niestety od nikogo nie usłyszałem: brama samonośna NIE powinna znajdować się tuż nad ziemią (2-3 cm) - wiatr + piaseczek po niedawnej budowie skutecznie kilkukrotnie zablokował mi bramę. Myślę, że gdyby szyna była przynajmniej 8-10 cm nad ziemią to nie byłoby takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 10.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witam, też chciałbym samonośną, bo widzę, że częściej ją chwalicie, ale chłopaki od Wiśniowskiego mówią, że takiej u mnie nie da się zrobić.... Muszę mieć bramę na 6m i "mechanizm samonośności" podobno nie wytrzyma takich przeciążeń... ??? Macie podobnej długości bramy samonośne? Może inni producenci robią takie bez problemu? Poprosze o komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 10.10.2019 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Macie może do polecenia jakąś firmę, która wykonuje montaż bram wjazdowych w Warszawie? Polecono mi firmę - może macie z nimi jakieś doświadczenia i moglibyście mi doradzić? mi zakładała ta firma: http://www.tanieogrodzenia.com.pl/kontakt.php wszystko ładnie chodzi. Edytowane 10 Października 2019 przez finlandia Reklama w cytowanym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.10.2019 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 mi zakładała ta firma: http://www.tanieogrodzenia.com.pl/kontakt.php wszystko ładnie chodzi. Jak chodzi tak jak ich strona to ja bym chyba podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XCEL 07.11.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam, też chciałbym samonośną, bo widzę, że częściej ją chwalicie, ale chłopaki od Wiśniowskiego mówią, że takiej u mnie nie da się zrobić.... Muszę mieć bramę na 6m i "mechanizm samonośności" podobno nie wytrzyma takich przeciążeń... ??? Macie podobnej długości bramy samonośne? Może inni producenci robią takie bez problemu? Poprosze o komentarz Firma XCEL wykonuje tego typu konstrukcje do światła wjazdu 6,0 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts