Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM NA POLANIE pracownia ARCHON

Recommended Posts

Witam,

czy ktoś jeszcze buduje taki domek (przymierzał się do niego)??

Rozważam jeszcze Konwalię z biura horyzont

Pozdrowienia

http://archon.pl/index.php?menu_act=1&all=1&act=12&sid=m3f01904325f9f&intra=a2bb4882435aca2a11fa5db14f0393e8&crc=54afb3ce8890660754558165a2996ae5&lang=pl

• 5 months później...
  • 3 years później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
Witam, jestem tu po raz pierwszy. Zakupiłam projekt domu w konstrukcji szkieletowej o nazwie "Dom na polanie". Budowę mam zamiar zacząć jesienią. Czy ktoś z Państwa może już wybudował dom na podstawie tego właśnie projektu? Jeśli tak to proszę o uwagi, pomysły, porady.

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
witam wszytkich budujacych domy miedzy innymi dom na planie i dom na polanie 2 ja wlasnie skonczylem stawiac stan surowy tego domu jesli ktos ma zamiar zobaczyc zapraszam bo jest ciekawy i zrobilem kilka zmian w tym domu mam tez kilka fotek moge przeslac tel do mnie 691 23 01 01 lub gg 864 18 70 KRZYSZTOF SMOLINSKI :D

witam wszystkich moge wyslac pare fotek niestety nastrone muratora zawielkie jeli ktos ma gg tam napewno kilka albo na adres poczty niestety niwiem jak wyslac zmniejszone zdjecia na stone muratora pozrawim ludzi budujacych dom na polanie i dom na polanie 2 moje gg 864 18 70 lub tel 691 23 01 01

KRZYSZTOF

SMOLINSKI

witam wszystkich moge wyslac pare fotek niestety nastrone muratora zawielkie jeli ktos ma gg tam napewno kilka albo na adres poczty niestety niwiem jak wyslac zmniejszone zdjecia na stone muratora pozrawim ludzi budujacych dom na polanie i dom na polanie 2 moje gg 864 18 70 lub tel 691 23 01 01

KRZYSZTOF

SMOLINSKI

• 1 month później...
Witam wszystkich zima sypnela ja dalej bez pradu na dzalce ale dom stoi pod dachem i dalej ni w zab bez pradu i na agregacie daleko niezajade . porazka jesli ktos ma zamiar zobaczyc fotki prosze o adres na poczte wysle bo na forum niestety niemoge zamiescic zadnego zdjecia hm niewiem czemu moj adres [email protected] lub na gg 864 18 70 lub prosze podjechac dom blisko jest m WEJHEROWO POMORSKIE

Witam wszystkich zima sypnela ja dalej bez pradu na dzalce ale dom stoi pod dachem i dalej ni w zab bez pradu i na agregacie daleko niezajade . porazka jesli ktos ma zamiar zobaczyc fotki prosze o adres na poczte wysle bo na forum niestety niemoge zamiescic zadnego zdjecia hm niewiem czemu moj adres [email protected] lub na gg 864 18 70 lub prosze podjechac dom blisko jest m WEJHEROWO POMORSKIE POZDRAWIAM

NIEWIEM JAK TE ZDJECIA ZAMIESCIC TU NICH NIECHCE WEJSC

PORAZKA NORMALNA :evil: [/img]

• 4 weeks później...