jorgu91 30.03.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Witam mam takie obwody jak: KUCHNIA:-Światło-Piec-mikrofala,zmywarka-ekspres, płyta gazowa, okap-lodówka, gniazda blat x4Salon:-Światło- 8 gniazdekŁazienka:-Światło-4 x gniazdo, pralkaSypialnia :-Światło-7 x gniazdoPokój dziecięcy :-Światło-8 x gniazdoKorytarz:-Światło-4x gniazdoGniazda we wnękach okiennych(na późniejsze ewentualne rolety) 8x gniazdo4 kameryPotrzebuje kupić bezpieczniki co byście proponowali zakupić do takiej szafki elektrycznej. Chcę kupić teraz zanim mam remont a później dzwonić po kogoś co mi to połączy. Nie wiem czy to dobrze rozdzieliłem póki co w fazie robienia dachu jestem. Z góry dzięki za odpowiedzi Póki co instalacja jedno fazowa ale zamierzamy przejść na 3fazową w co potrzebuje wyposażyć tą szafke? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 30.03.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Elektryk będzie wiedział, a z tego, co się orientuję, ma nie zabraknąć towaru w hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts