bratpiorka 30.03.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Dzień dobry wszystkim To mój pierwszy post na tym forum (do tej pory czytałem). Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże Otóż chciałbym wyremontować kuchnię. Mam tam pion z wodą i są tam też wodomierze, które chciałbym przesunąć nieco niżej. W tym celu muszę wybić nowy otwór w pionie, przesunąć wodomierze, stary zakryć płytkami, a nowy opakować w drzwiczki. Ale mam problem... Mieszkam w bloku na 3 piętrze, więc ewentualny remont chciałbym zrobić tak, żeby był jak najmniej uciążliwy dla sąsiadów z dołu. Podczas wybijania nowego otworu gruz i pył poleci do pionu i na dół (do innych mieszkań). Istnieje ryzyko, że coś uszkodzi albo będzie z tym innym problem. Jak mogę zabezpieczyć się przed taką sytuacją? Może są jakieś techniki, które pozwalają wybijać to "od środka" tak żeby gruz zostawał u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts