Ksosik 31.03.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witam Forumowiczów. Mam do Was pytanie...muszę nieco zmienić przebieg przyłączy mediów, na tę chwilę wg planu nie krzyżują się, natomiast po rozmowie ze specjalistami, musiałbym zmienić bieg przyłącza gazowego i wodnego. Po zmianie miałoby to wyglądać, tak jak na załączonym obrazku. I teraz sprawa zasadnicza...czy woda z prądem może się krzyżować? Jeśli tak, to jakie powinny być odległosci między nimi? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwa 01.04.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Mogą soę krzyzować, wodę układa się na gł. 1,6-1,8m,a kable energ. na gł.0,8m. Odległości w poziomie między woda a kablami to 0,8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adski 06.05.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Hej mam podobną sytuację i krzyżują mi się te przyłącza woda 180cm i prąd około 70cm głębokości Przyłacza wchodzą do domu około metra od siebie a krzyżują się z 5 metrów wcześniej w X ale powstał pewien pomysł i zastanawiam się jak puścić jeszcze przez to kanalizację Będzie jakiś problem jak teraz puszczę wzdłuż domu rurę od kanalizacji? By była pewnie około 10cm niżej od przepustu z prądem i pewnie koło metra nad rurą z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts