darioKrak 05.04.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem na etapie wyboru materiałów oraz wykonania instalacji ogrzewania podłogowego wodnego do domu jednorodzinnego (168 m2). Najlepszą ofertę dostałem od wykonawcy, który ma wykonać instalację w systemie sandersystem. Przejrzałem stronę producenta, ale brakuje tam podstawowych informacji technicznych o produktach. Wydaje się, że jest to nowa firma na rynku. Czy jest jakiś instalator, który ma doświadczenie z tym systemem i porównanie do innych bardziej renomowanych producentów (np. Purmo?) Będę wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 06.04.2017 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 http://m.muratordom.pl/gotowe-rozwiazania/instalacje/ogrzewanie-podlogowe-sander-system-alu-montaz-instalacji-krok-po-kroku,147_15548.html Coś na początek. Generalnie systemu nie znam, ale moim zdaniem za bardzo przepłacać też nie warto. W naszym regionie większość podlogowki robią na rurach Diamond, czyli jednych z najtańszych, choć widziałem również jakieś podejrzane wynalazki po 1,5zl za metr i też grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 06.04.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy KAN. 100% produkt polski - produkcja B-stok (podlaskie), materiały wysokiej jakości z 10 letnią gwarancją producenta. Ponad 25-letnie doświadczenie na rynkach międzynarodowych. Polecam rury PE-RT Blue Floor - przeznaczone typowo do montażu instalacji ogrzewania podłogowego. Szczegóły na stronie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arwz 29.08.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Trzy lata trzasły. Firma istnieje. Może teraz będzie więcej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts