Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sandersystem ogrzewanie podłogowe - opinie?

darioKrak

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników forum.

Jestem na etapie wyboru materiałów oraz wykonania instalacji ogrzewania podłogowego wodnego do domu jednorodzinnego (168 m2).

Najlepszą ofertę dostałem od wykonawcy, który ma wykonać instalację w systemie sandersystem. Przejrzałem stronę producenta, ale brakuje tam podstawowych informacji technicznych o produktach. Wydaje się, że jest to nowa firma na rynku.

Czy jest jakiś instalator, który ma doświadczenie z tym systemem i porównanie do innych bardziej renomowanych producentów (np. Purmo?)

Będę wdzięczny za informacje.

http://m.muratordom.pl/gotowe-rozwiazania/instalacje/ogrzewanie-podlogowe-sander-system-alu-montaz-instalacji-krok-po-kroku,147_15548.html

Coś na początek. Generalnie systemu nie znam, ale moim zdaniem za bardzo przepłacać też nie warto. W naszym regionie większość podlogowki robią na rurach Diamond, czyli jednych z najtańszych, choć widziałem również jakieś podejrzane wynalazki po 1,5zl za metr i też grzeje.

Zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy KAN.

100% produkt polski - produkcja B-stok (podlaskie), materiały wysokiej jakości z 10 letnią gwarancją producenta.

Ponad 25-letnie doświadczenie na rynkach międzynarodowych.

Polecam rury PE-RT Blue Floor - przeznaczone typowo do montażu instalacji ogrzewania podłogowego.

Szczegóły na stronie www

• 4 years później...