admiralbar 06.04.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Hej, zostanie mi ok 2,5 palety silki 12 cm. Na składzie nie bardzo chcą przyjąć zwrot bo ciężko to sprzedać, ew musze czekać aż znajdzie się chętny na materiał. Zastanawiam się co zrobić z bloczkami - wykoszystać nie wiem na ścieżki w ogródku, podbudowę pod ogrodzeniu, tymczasowy taras. Może przystanek autobusowy w darze dla wsi Macie jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_5 07.04.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ja odpady z silikatów dawałem do betonu od ogrodzenia, murków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.04.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Hej, zostanie mi ok 2,5 palety silki 12 cm. Na składzie nie bardzo chcą przyjąć zwrot bo ciężko to sprzedać, ew musze czekać aż znajdzie się chętny na materiał. Zastanawiam się co zrobić z bloczkami - wykoszystać nie wiem na ścieżki w ogródku, podbudowę pod ogrodzeniu, tymczasowy taras. Może przystanek autobusowy w darze dla wsi Macie jakieś pomysły ? Skład na opał do kominka? komórka na taczkę, narzędzia ogrodnicze, wiatka na gril - ognisko architekturą zbliżona do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.04.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ja optuję za przystankiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 09.04.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Daj do działu sprzedam, wrzuć na olx może się sprzeda.Ja jakbym mieszkał blisko to bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts