kmirek 10.04.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Witam Prawie 10 miesięcy temu wykonywałem wylewkę na strychu, ostatnio postanowiłem wynieść tam kilka rzeczy, jednak chwyciłem się za głowę gdy zobaczyłem jaki bałagan tam panuje. Pożyczyłem odkurzacz przemysłowy wszystko odkurzyłem ( powierzchnia około 80m^2 ) chciałbym tam teraz utrzymać w miarę porządek, aby coś można tam było zostawić przechować. Chciałem kupić wykładzinę pcv jednak cena i opinie różnych osób, że taka wykładzina pod dachem po roku ulegnie całkowitemu zniszczeniu zniechęciły mnie do jej zakupu. Wybrałem się do sklepu z farbami tam polecono mi Navigator Navimal Hs czy macie jakieś opinie na temat tej farby. Facet w sklepie strasznie zachwalał. Na opakowaniu doczytałem, że: nawierzchnie nie powinny być szlifowane na gładko, nie impregnowane oraz bez domieszek żywicznych, a w sklepie mówił aby powierzchnię zaimpregnować gruntem aktiv akryl. Będę bardzo wdzięczny za pomoc sugestie i informację na ten temat. Może macie sprawdzone sposoby na odpowiednie zabezpieczenie podłogi na strychach w miarę niskiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmirek 10.04.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Sądziłem że znajdzie się osoba, która mi coś doradzi, jednak z tym postem stanie się to co z pierwszym który napisałem na tym forum odpowiedział ktoś na niego pop 2 latach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts