preev 06.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 jutro egzamin a ja zamiast się uczyć siedziałem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.09.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 na naukę trochę za późno, spokojnie mozesz jeszcze posiedzieć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 06.09.2004 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 do samiuśkiego ranka, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No i jak sie mogłeś wyluzować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 preev jak tam egzam. Do przodu czy komis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Może egzaminator też sie buduje i go (ją) zagadasz???Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 zdałem na 3,5 czyli na wieczór 3 piwka i halba się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No to gratulacje i miłego powiększania wątroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 a tak a propos kroyena tobie chyba naprawdę ten odwyk nie pomógł bo Cię znowu zaczynam na każdym wątku spotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 07.09.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Hej, gratulacje, miło mi, że nie tylko ja się tak "uczyłam" do egzaminu (2.09). Teraz przede mną obrona, a ja co? Buszuję po forum, czyli luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.09.2004 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci polibudy zaczynają się uczyć, studenci uniwerka piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci polibudy ryją, studenci uniwereka piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci polibudy ryją dzień i noc, studenci uniwerka się modlą. A Bóg na to: - i ci z uniwerka zdadzą! ja też studiuję na uniwerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 No wiesz preev, odwyk, odwykiem, a sprawiedliwość po stronie forum musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.09.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 A to kawał z czasów moich studiów w Moskwie(to był ubaw!!) Sesja w Moskwie.Jutro egzaminy.Student pierwszego roku:-Może by się pouczyć?Student drugiego:-Eeee tam,może iść spać?Student trzeciego:-A może jakaś wódeczka?Student czwartego:-A może na Rosjanki?Na to student piątego roku:-OK.Będzie jak zechce los-rzucamy monetą.-Orzeł-na panienki-Reszka-pijemy-Jak stanie na sztorc idziemy spać-A jak zawiśnie w powietrzu to się pouczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Chyba muszę zacząć kolejny kierunek, bo sie czytając, stęskniłam za studencką atmosferką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Potem są podyplomówki, doktoranckie niestety płatne no i pozostaje Uniwersytet Złotego Wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.09.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Ja mam przed sobą egzzamin - powiedzmy - zawodowy. Muszę kuć jak osioł i to już nie jest takie fajne jak na stuiach. Teraz praca dom, wkuwanie gdzieś pomiędzy. Nie porównam tego ze studiami i atmosferą przed sesją w akaddemiku No i stres przedegzaminacyjny jakby inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts