PawełGaweł 11.04.2017 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć wszystkim!Jestem tutaj nowy, ale słyszałem że potraficie pomóc w każdej sprawie. Zaczynam budowę domu i rozważam montaż instalacji wentylacyjnej z rekuperatorem. I tu pojawia się moje pytanie, jakie urządzenie polecacie? Ostatnio trafiłem na firmę Smartvent. Czy ktoś może coś o nich powiedzieć? Jakie inne rekuperatory polecacie, na którą firmę wart zwrócić uwagę? Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez PawełGaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 11.04.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 reklamujesz ? co się wydawało ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 11.04.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Po ile to sprzedajesz?Ściagasz kontenerem z chin?Sorry za uszczypliwość ale pierwszy post i to zaczynając od połowy budowy to 95%reklama swojego produktu.Chociaż ja kiedyś gdzieś pochwaliłem domki z m3system bo budują u mnie w mieście i posadzono mnie że nimi handluje więc odpuscilem temat.Ale tu reklamą ewidentnie zjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełGaweł 12.04.2017 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Spotkałem się z tym produktem na targach budowlanych. Na ulotkach mieli podane wysokie parametry, jednak jak to zawsze bywa chciałem sprawdzić czy nie są lekko przyśrubowane. Liczyłem na opinie kogoś, kto się zna. Strona była podana, aby to ułatwić bo producent mówił że dopiero wchodzą na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boryspo 12.04.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Też byłem na Tarbudzie i też mi się spodobał ich produkt. Moim zdaniem bardzo fajna centrala, ale niestety ma jedną wadę: zaporową cenę. Ponad 10 tys. netto za wersję o wydajności 400m3 to już wysoka kwota. Ale jeśli Cię to nie odstrasza i nie boisz się o gwarancję u dość młodej firmy, to kupuj, bo mają dużo ciekawych rozwiązań w tej centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 15.12.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Podbijam temat Ma ktoś? Firma raczej dopiero wchodzi na rynek. Korzystając z przestoju na budowie chciałem wybrać rekuperator. Maja dwa modele, ten ultracichy dla mnie cena miażdży system Mamy kogoś kto wybrał tą jednostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowa123 17.10.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Czy ktoś skorzystał z rekuperatorów Smartvent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts