miodas007 11.04.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam,w mieszkaniu (blok) posiadam ściankę działową o grubości 11 cm. Mam zamiar na niej powiesić TV. W związku z tym chcę zrobić dwie rzeczy:* wsadzić peszlę o długości 30 cm w której schować kable z TV do szafki RTV - jaka jest maksymalna grubość peszla dla mojej ścianki* obok peszli wsadzić gniazko z USB i HDMI, które będą łatwym punktem dostępowym do TV. Jaka jest maksymalna głębokość puszki dla tejże sciany (widzę niestety że puszki do gniazd jakie chce kupić są*dość*szerokie). Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 11.04.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 tyle ile ma ścianka. jest to działówka wiec nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 11.04.2017 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ok, dzięki za pomoc. W takim razie jedynym negatywnym dla mnie skutkiem może być to że przebije do drugiego pokoju, albo pęknie lekko w drugim pokoju którego nie remontuje i będę musiał szpachlować i malować tam. Ale dobrze wiedzieć, że co do zasady przeciwwskazań nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts