Agnes16 11.04.2017 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam, Pytanie jak w temacie - jak wykonać stropodach, jakie warstwy po kolei jakie materiały ?Garaż przylega jedną ścianą do domu. Z pozostałych trzech stron planuję attykę. Pow 43 m2.Ktoś mi polecał folię EPDM, czy to dobre rozwiązanie ? Z czego zrobić spadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OrzeszkowePole 14.04.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Folia EPDM to bardzo dobre rozwiązanie. Ja ją chciałam, ale wykonawca nigdy nią nie robił, więc będzie papa. U nas wyglądać będzie to tak: gotowe kliny styropianowe z papą na których uzyskamy spadek, później papa termozgrzewalna 5.2 (icopal extradach). Na to później pójdzie żwirek żeby "zabezpieczyć" papę przed promieniowaniem UV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 18.04.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 (...) Z czego zrobić spadki ? A może ocieplenie z wełny ROCKWOOL ? Dostępne są również płyty z jednokierunkowym spadkiem, możliwe do uzyskania spadku 2 % lub 3 %. Więcej w dzienniku budowy na forum http://forum.muratordom.pl/entry.php?121268-Nowe-oblicze-dachu albo krótka animacja na kanale ROCKWOOL https://youtu.be/sBUlEEtzSbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 19.04.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Folia epdm jest o.k , tylko ta cena ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes16 23.04.2017 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Jeszcze nie orientowałam się co do ceny EPDM, jaka jest w przybliżeniu ?Jeśli to jest drogo, to jak inaczej wykonać ten dach ? Podobno papa nie zdaje egzaminu, każdy mówi co innego. Może to jakoś blachą pokryć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts