lorqq 11.04.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam posiadam taki o to licznik od gazu , chce go odwrocic o 360 stopni tak aby byl odczyt w innym pomieszczeniu , czy takie cos jest wogole możliwe? jeden fachowiec powiedzial ze mozna to zrobic , natomiast inny że niestety wykonanie takiego czegoś jest nie mozliwe i licznik musi zostac tak jak jest prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.04.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Zrób to tak: Podejdź do licznika. Obejrzyj go. Zamknij oczy. Zaklaskaj TRZY RAZY. Otwórz oczy. - MASZ GO ODWRÓCONEGO O 360st. (w poziomie). Operację można powtarzać dowolną ilość razy... Niestety odczyt NIE BĘDZIE możliwy w innym pomieszczeniu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 11.04.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jak go odwrócisz o 360 stopni, powróci on do tego samego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.04.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 nie - on w tej chwili jest odwrócony o 360 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 12.04.2017 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 I nareszcie coś można robić bezkarnie i bez zbytecznych kosztów . Proponuje zgłaszać propozycje co jeszcze można obrócić o 360... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 12.04.2017 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 W...... jeden fachowiec powiedzial ze mozna to zrobic , natomiast inny że niestety wykonanie takiego czegoś jest nie mozliwe i licznik musi zostac tak jak jest I mamy fachowców obaj nie wiedzą, że mają rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.04.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 No tak - to oczywiście śmieszne jest Ale swoją drogą ciekawe o co chodzi lorqq ? Czy ty chcesz przenieść licznik do innego pomieszczenia ? Czy go po prostu odwrócić "plecami do przodu" czyli o 180 stopni ? W każdym przypadku będzie potrzeba zgody "gazowni" bo to wiąże się z naruszeniem plomby - no to wtedy ich najlepiej zapytać czy to można zrobić. A technicznie to oczywiście wykonalne. No chyba, że po obrocie licznika wlot gazu do licznika ma być wylotem... To by nawet ekonomiczne było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 12.04.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Oj dajcie mu już spokój ... matematyka na maturę dopiero co wróciła po 20 latach czego wymagać... może z historii jest ekspertem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.04.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Uwaga ! Profesjonalne odwracanie rzeczy o 360 stopni. Najniższe ceny! Odwracam wszystko! Krótkie czasy oczekiwania ! Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.04.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Bazujesz na mojej technologii czy masz własną? Moja poprawnie działa też na obrót w pionie, czego nie zaznaczyłem... Adam M. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.04.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Bazujesz na mojej technologii czy masz własną? Moja poprawnie działa też na obrót w pionie, czego nie zaznaczyłem... Adam M. Ulepszyłem twoją metode - u mnie trzeba zaklaskać tylko raz! Oddział R&D pracuje własnie nad metodą przy której nie jest wymagane klaskanie a usługa jest aktywowana po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie - niedługo ją wprowadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.04.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 No i fajnie.Ja wiele robię "tymi recami".Nie zawsze stać mnie na pracę profesjonalisty, jak wiem, ze sam umiem i mogę.Może trwa dłużej, ale jaka satysfakcja!A efekty identyczne. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.04.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Odkryłem właśnie wadę mojej technologii!Niestabilnie działa na kota i gołębie...Wywołuje zwykle gwałtowne przemieszczenia obiektu i nie zawsze obraca o wymagany kąt... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.04.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Wobec skali potrzeb i wagi problemu przeprowadziłem szereg testów, które wykazały, iż odkryta przezemnie metoda jest zbyt INWAZYJNA.Posiada zbyt wielką MOC sprawczą!Należy stosować ją z dużą dozą ostrożności i z właściwej odległości.Wtedy działa poprawnie NA WSZYSTKO. (tabele właściwych odległości są w trakcie patentowania wiec ich nie podaję) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.04.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Wobec skali potrzeb i wagi problemu przeprowadziłem szereg testów, które wykazały, iż odkryta przezemnie metoda jest zbyt INWAZYJNA. Posiada zbyt wielką MOC sprawczą! Należy stosować ją z dużą dozą ostrożności i z właściwej odległości. Wtedy działa poprawnie NA WSZYSTKO. (tabele właściwych odległości są w trakcie patentowania wiec ich nie podaję) Adam M. Pamiętaj - z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność. Posiadasz moralny obowiązek podzielenia się wynikami inwazyjności metody obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 18.04.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Należy stosować ją z dużą dozą ostrożności i z właściwej odległości. Wtedy działa poprawnie NA WSZYSTKO. Opatentowałem właśnie możliwość stosowania metod obrotowych 360 stopni na nieruchomych obiektach - w razie konieczności skorzystania zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts