jakub46pl 14.04.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, Mam problem z kanalizacją w łazience polegający na nieprzyjemnym smrodzie spod prysznica. Niestety krety ani inne takie specyfiki nie pomagają. Poniżej przedstawiam schemat instalacji, jak to mniej więcej wygląda. Czy mogę sobie jakoś z tym poradzić? Ogólnie rzecz biorąc jest dramat i koniecznie muszę podjąć kroki w celu wyeliminowania tych nieprzyjemności. Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 14.04.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Może to wina "zerwanego" syfonu tzn napowietrzenie pionu się zabrudziło i podczas np mycia rąk wyciąga wodę z syfonu prysznica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub46pl 14.04.2017 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Może to wina "zerwanego" syfonu tzn napowietrzenie pionu się zabrudziło i podczas np mycia rąk wyciąga wodę z syfonu prysznica ? Witaj Kemotxb, Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Jak mógłbym to sprawdzić? Mieszkanie wynajmuję i nie mam za bardzo wiedzy na temat tego jak dokładnie zrobiona jest ta instalacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 14.04.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Takiej pewnej metody bez rozbierania to chyba nie znam. Pasuje zobaczyć jak jest usytuowany odpływ z prysznica i jak pojawi się smrodek to spróbuj zalać wodą odpływ prysznica i nie puszczaj wody w innych miejscach, jak smrodek zniknie to puść wodę np w zlewie i zobacz czy znów się pojawi zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub46pl 09.05.2017 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Witam Kemotxb, Masz rację. To jest przyczyną, zrobiłem test o którym mówiłeś i niestety tak to wygląda. Czy masz jakiś pomysł jak to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts